Cele mai citite
 


Olt: Spargerea de la spitalul Slatina, fără bunuri sustrase
miercuri, 2 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Persoanele care au pătruns în birorurile administrative ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au distrus obiecte dar nu au sustras bunuri, înscrisuri sau valori, conform reprezentanţilor IPJ Olt.
Potrivit Purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, în cursul nopţii trecute au fost sparte birourile de la parterul clădirii centrale a spitalului judeţean, acolo unde funcţiona administraţia instituţiei şi două birouri de la Direcţia de Sănătate Publică Olt. Sediul DSP este într-un imobil din imediata apropiere a clădirii cu administraţia spitalului. Poliţiştii nu au identificat persoanele care au pătruns în birourile SJU Slatina şi DSP Olt în cursul nopţii.

'Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că persoane necunoscute, prin forţarea mai multor geamuri, din profil PVC, au pătruns în birourile celor două instituţii, unde au deteriorat sau distrus mai multe bunuri, fără a sustrage, bunuri, înscrisuri sau valori', a declarat Claudia Radu.

Faptul că nu au fost găsite bunuri, documente sau valori care să lipsească în urma spargerii a fost confirmat şi de managerul SJU Slatina, Nicu Vladu. Spitalul Slatina dar şi DSP Olt sunt păzite de către Serviciul Judeţean de Pază Olt, al cărui director, Emil Popa, a afirmat că angajaţii SJP din timpul nopţii nu au observat nimic în neregulă în timpul serviciului, deşi se asigură pază şi la poartă şi cu o echipă de patrulare.

Pentru DSP Olt este a doua spargere în mai puţin de un an, pentru că în vara trecută două birouri ale instituţiei au fost vandalizate în timpul nopţii şi a fost sustras un laptop. Şi atunci tot pe geam s-a intrat în clădire. Până acum nu au fost găsite persoanele care au spart în 2010 birourile DSP Olt şi nici prejudiciul nu a fost recuperat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a suspendat din activitate doi medici cercetaţi disciplinar Comitetul Director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, marţi, suspendarea din activitate a medicilor Mircea Tusciuc şi Gheorghe Ciobanu, cercetaţi disciplinar în cazul unui copil în vârstă de patru ani căruia, după externarea din SJU Slatina, i-a paralizat braţul drept.
Olt: Altercaţie în Spitalul Slatina între membri ai clanului Bercea Slatina, 16 nov /Agerpres/ - Poliţiştii au început cercetări pentru lovire şi lipsire de libertate într-un dosar penal deschis după ce o nepoată a lui Bercea Mondial îl acuză pe acesta că, împreună cu soţia şi unul din fii, a lovit-o chiar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Altercaţie în Spitalul Slatina între membri ai clanului Bercea Slatina, 16 nov /Agerpres/ - Poliţiştii au început cercetări pentru lovire şi lipsire de libertate într-un dosar penal deschis după ce o nepoată a lui Bercea Mondial îl acuză pe acesta că, împreună cu soţia şi unul din fii, a lovit-o chiar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ar putea reduce valoarea contractelor cu furnizorii şi sporurile salariale Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache, a declarat joi, pentru AGERPRES, că echipa de conducere a unităţii spitaliceşti are în vedere măsuri de reducere a cheltuielilor printre care renunţarea la tichete de masă, reduceri de sporuri şi micşorarea contractelor cu furnizorii...
Olt: Medicul Cornel Fulga de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost concediat Comitetul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, luni, desfacerea contractului de muncă al medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe Cornel Fulga, cercetat disciplinar după ce luna trecută un pacient în vârstă de 65 de ani a murit la spital fără a fi consultat.
Olt: Biroul administrativ al Spitalului Judeţean Slatina, spart de hoţi Biroul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost spart în noaptea de joi spre vineri, după ce în urmă cu numai câteva luni persoane neidentificate au pătruns în toate birourile administraţiei spitalului, fără a sustrage ceva.