Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Un nou posibil caz de gripă AH1N1 în judeţ
miercuri, 2 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud a trimis către Institutul Cantacuzino probe recoltate de la o femeie care este suspectă de gripă AH1N1, aceasta fiind internată la secţia contagioase a Spitalului de Urgenţă Judeţean Bistriţa.
Directorul adjunct al DSP, Doina Petri a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că probele au fost trimise în cursul zilei de luni la Bucureşti, astfel încât nu există în acest moment confirmarea că este vorba despre un nou caz de gripă AH1N1.

Săptămâna trecută, în judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost confirmate patru cazuri de gripă AH1N1, dintre care unul s-a soldat cu deces, fiind vorba de un pacient de 53 de ani din comuna Măgura Ilvei.

Alţi doi pacienţi, de 8, respectiv 36 ani, care au avut nevoie de tratament spitalicesc, au fost externaţi între timp, iar cel de-al patrulea pacient, o femeie de 51 ani, se află sub tratament la domiciliu.

În ultima săptămână, în judeţ a fost confirmat un singur caz de gripă, la care s-au adăugat 268 de pacienţi cu pneumonie, dintre care 56 au fost internaţi şi 2.670 pacienţi cu infecţii ale aparatului respirator superior, în rândul cărora se află peste 1.700 copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
Bistriţa-Năsăud: Trei cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate în judeţ Bistriţa, 25 ian /Agerpres/ - Trei dintre cei cinci bistriţeni diagnosticaţi săptămâna trecută cu gripă au contractat virusul AH1N1, potrivit unui comunicat de presă postat marţi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre pacienţi fiind un băiat de opt ani.
Bistriţa-Năsăud: Primul deces din cauza gripei AH1N1 Un bărbat de 53 de ani din comuna Măgura Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, care se afla internat în stare gravă în spital, fiind infectat cu virusul AH1N1, a decedat sâmbătă dimineaţă, în urma complicaţiilor apărute, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate...
Dâmboviţa: Alte trei cazuri de gripă AH1N1, confirmate în judeţ Alte trei cazuri de gripă AH1N1 au fost înregistrate în judeţul Dâmboviţa, informează, joi, Direcţia de Sănătate Publică (DSP), după ce în urmă cu două zile instituţia anunţa că sunt două cazuri de gripă porcină în judeţ.
Galaţi: Al doilea caz de gripă AH1N1 Galaţi, 17 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino?din Bucureşti a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi că a confirmat existenţa virusului gripei AH1N1 la un bărbat de 56 de ani, din Galaţi, care se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei...
Dâmboviţa: Încă două cazuri de gripă AH1N1 în perioada 1-7 februarie Două cazuri de gripă din tip AH1N1 s-au înregistrat în perioada 1-7 februarie la nivelul judeţului Dâmboviţa, iar pentru alţi patru pacienţi cu simptome se aşteaptă rezultatul analizelor, se arată într-un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, remis marţi AGERPRES.