Cele mai citite
 


(Corespondenţă) Tot mai mulţi italieni fac împrumuturi la bancă pentru operaţii estetice
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Numărul familiilor italiene care au făcut împrumuturi la bănci pentru a plăti operaţii estetice a crescut cu 40% în 2010, informează luni Societatea Naţională de Chirurgie Plastică citată se agenţia de presă AGI şi de postul de televiziune Rai News.
Societatea Naţională de Chirurgie Plastică vorbeşte despre un adevărat fenomen înregistrat în rândul italienilor cu venituri medii, dar care doresc să îşi modifice trăsăturile feţei sau caracteristicile trupului. Băncile au recepţionat noile tendinţe şi au introdus credite speciale de 4-5.000 de euro, cu rate extinse pe doi ani.

În ciuda crizei economice, italienii nu ezită să apeleze la bănci pentru a-şi modela sânii, nasul, urechile sau pleoapele lăsate. 'Continuă să vină la chirurgii plasticieni persoane care nu au posibilităţi economice excelente. Italienii nu fac datorii la bancă doar pentru case şi maşini, ci şi pentru operaţiile estetice. Mulţi plătesc rate numai ca să nu renunţe la acele corecturi fizice fără de care se pare că nu pot trăi', a precizat Andrea Grisotti, preşedintele Societăţii Naţionale de Chirurgie Plastică.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Operaţii estetice necesare pentru sănătate Dr. Sorin Nae, medic primar chirurgie plastică şi estetică, prezintă câteva cazuri în care intervenţiile chirurgicale estetice pot rezolva o afecţiune care este sau ar duce pe viitor la probleme de sănătate.
Bancă de piele, la Timişoara Clinica de Arşi, Politraumatologie şi Chirurgie Plastică şi Reparatorie (Casa Austria, n.r.) din Timişoara dispune, din această săptămână, de un sistem de conservare pe termen lung a ţesutului tegumentar, similar unei bănci de piele.
Două secţii de Chirurgie plastică şi reparatorie la Sibiu - una la stat, alta la privat Sibienii care au nevoie de operaţii estetice se pot adresa din această lună şi noii secţii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie de la o clinică privată, aceasta fiind o alternativă la secţia de specialitate existentă de 31 de ani în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.
14 pacienţi de la Spitalul de Arşi vor fi operaţi pe parcursul zilei de luni Jumătate dintre cei 28 de pacienţi răniţi în urma incendiului de la clubul Colectiv care se află la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arşi vor fi operaţi pe parcursul zilei de luni, a declarat directorul medical Cristian Niţescu.
La 30 de ani de la înfiinţare, Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Târgu Mureş ar putea fi reabilitată Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, şi directorul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, Ovidiu Butuc, au anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că în acest an se va face o investiţie în aparatură pentru Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, care a împlinit trei decenii...
Deficienţe grave în clinicile de chirurgie plastică din Marea Britanie Un raport medical cu privire la situaţia în care se află clinicile private de chirurgie plastică din Marea Britanie a dezvăluit că există deficienţe grave atât în ceea ce priveşte gradul de pregătire al chirurgilor, cât şi al echipei pe care aceştia o conduc, transmite joi Efe.