Cele mai citite
 


(Corespondenţă) Austria: Schiorul Hans Grugger s-a recuperat complet după accidentarea la cap
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Schiorul lotului olimpic austriac, Hans Grugger, 29 de ani, s-a recuperat complet, după gravul accident suferit în urmă cu peste două săptămâni, pe pârtia staţiunii Kitzbuhel, unde se antrena pentru Cupa Mondială.
Un comunicat al Federaţiei austriece de schi, citat de Osterreich, ediţia de marţi, arată că Grugger a vorbit cu familia sa, este perfect conştient, dar are nevoie de foarte multă odihnă. El va mai rămâne, cu toate acestea, câteva zile la Secţia de reanimare a Clinicii Universitare de Neurologie din Innsbruck, pentru o monitorizare post-operatorie, a precizat Federaţia.
Medicii au mai procedat, marţi, la o serie de teste de rutină, pentru a evalua gradul de gravitate a leziunilor suferite de Hans Grugger, care s-a dezechilibrat în timpul unei coborâri cu viteza de peste 110 kilometri la oră şi s-a lovit grav la cap.
Imediat după accident, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, în stare de comă indusă, la Clinica din Innsbruck.
La spitalul din Innsbruck se află şi realizatorul TV Şerban Huidu, care, de asemenea, se recuperează după accidentul de schi suferit la începutul lunii ianuarie, pe pârtia Patsch, din apropiere de Innsbruck. Huidu a suferit, de asemenea, un traumatism cerebral sever, dar nu a fost necesară o intervenţie chirurgicală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune român Şerban Huidu, realizator al îndrăgitei emisiuni 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit miercuri seara un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
UPDATE Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune Şerban Huidu, realizator al emisiunii 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit, miercuri seară, un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
Austria: Şerban Huidu se recuperează rapid Realizatorul tv Şerban Huidu a fost transferat, luni, din secţia de terapie intensivă, într-un salon al Clinicii Universitare de Neurologie din Innsbruck.
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Prof. Ioan Florian: Cel mai important instrument al unui neurochirurg este propriul creier (interviu) Profesorul universitar dr. Ioan Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, preşedinte al Asociaţiei Neurochirurgilor din România, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte despre progresele din acest domeniu. Prestigiosul...
Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a ameliorat evident, anunţă un nou buletin medical Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 's-a ameliorat în mod evident' în ultimele 24 de ore, anunţă buletinul medical emis duminică de Clinica Universitară de Neurologie din Innsbruck, unde este internat realizatorul tv, în urma accidentului de schi suferit miercuri pe pârtia din staţiunea montană Pa...