Cele mai citite
 


O fată de 12 ani a născut un bebeluş de 2,700 kilograme
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fata de 12 ani din judeţul Ilfov a ajuns marţi la Spitalul Universitar din Capitală în travaliu şi a născut prin cezariană un bebeluş de 2,700 kilograme care a primit nota 8, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.
Acesta a spus că intervenţia a decurs fără probleme, în prezent şi mama şi copilul fiind bine.
Fetiţa de 12 ani este cea mai tânără mamă care a născut anul acesta la Spitalul Universitar din Capitală, unde în 2010 a născut o fată de 15 ani.
Conducerea Spitalului Universitar din Capitală a sesizat Poliţia Ilfov şi Autoritatea pentru protecţia Copilului din judeţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un bebeluş cu o greutate record, de 6 kilograme, s-a născut la maternitatea din Zalău Un bebeluş cu o greutate de aproape 6 kilograme s-a născut, pe cale naturală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, iar medicii susţin că naşterea fără cezariană a unui copil cu o astfel de greutate este o premieră pentru unitatea spitalicească.
Portugalia: Naşterea unui bebeluş a cărui mamă se afla în moarte cerebrală Un bebeluş a cărui mamă se afla în moarte cerebrală de patru luni s-a născut marţi în stare bună de sănătate, a anunţat un spital din Lisabona, citat de EFE.
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează cazul unui bebeluş născut cu malformaţii Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unui bebeluş care s-a născut cu malformaţii şi pe care familia refuză să îl ia acasă din spital.
Vaslui: Verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un bebeluş a murit la două ore de la naştere Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări privind cazul unui bebeluş care a decedat la două ore după naştere.
Tulcea: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort O comisie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea analizează sesizarea unei tinere care acuză un medic al acestei unităţi sanitare de malpraxis, după ce a născut un bebeluş mort.
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.