Cele mai citite
 


Arges: Curtea de Apel a început judecarea recursului în cazul arestării lui Constantin Nicolescu
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Curtea de Apel Piteşti a început, miercuri, judecarea recursul formulat de apărătorii preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, faţă de măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeş.
Procesul a început la ora 12,00, la Completul penal semiurgent din cadrul Secţiei penale şi pentru cauze cu minori şi de familie.
Recursul se judecă în absenţa lui Constantin Nicolescu, acesta fiind reprezentat doar de avocaţi, întrucât este internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.
Atât avocaţii, cât şi membrii familiei lui Constantin Nicolescu, au evitat să facă declaraţii înainte de începerea procesului.
Tribunalul Argeş a dispus, pe 27 ianuarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut în ziua precedentă de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
La scurt timp după aflarea sentinţei, lui Nicolescu i s-a făcut rău şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, de unde a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Pacientul, care, potrivit medicilor, suferise un atac cerebral ischemic şi avea probleme cardiace mai vechi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, medicii urmărind în continuare evoluţia cerebrală.
Constantin Nicolescu este cercetat de procurorii anticorupţie pentru 'folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată', precum şi pentru fals intelectual şi uz de fals, în legătură directă cu infracţiunea împotriva intereselor financiare ale Comunităţilor Europene. De asemenea, el este acuzat de luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constantin Nicolescu, transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru că prezenta simptomele unui atac de cord Medicii de la Serviciul de Ambulanţă din Piteşti au declarat joi seară că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, prezenta simptomele unui atac de cord.
Argeş: Preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu Piteşti, 23 feb /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu după externarea din Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord.
Argeş: Preşedintele CJ Constantin Nicolescu a fost internat pentru investigaţii medicale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale la un spital din Bucureşti, după ce a acuzat reactivarea unor probleme cardiace mai vechi.
Argeş: Constantin Nicolescu a fost transferat la spitalul Floreasca din Bucureşti Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost transferat joi seară la Spitalul Floreasca din Bucureşti după ce i s-a făcut rău la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea lui preventivă.
Argeş: Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui CJ, a fost externată Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost externată la cerere, vineri dimineaţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde fusese internată în seara precedentă.
UPDATE Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a acuzat reactivarea unor probleme cardiace mai vechi.