Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Autorităţile locale din Titu nu vor reorganizarea spitalului din oraş
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Primăriei Titu se opun transformării spitalului din localitate în cămin de bătrâni, aşa cum a anunţat Ministerul Sănătăţii.
''Sunt două variante. Ori ne trece şi pe noi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, ca secţie externă, ceea ce este mai sigur, ori rămânem unitate independentă, însă nu prea cred. Noi intenţionam să facem modernizări la spitalul din Titu, pentru acest an aveam bani prinşi în buget în acest sens'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES primarul oraşului Titu, Dinu Ilie.

Spitalul din Titu are circa 100 de paturi, iar în ultimii ani a primit mai multe sponsorizări de la Fundaţia Gemert din Olanda.
Mai multe spitale din judeţul Dâmboviţa au fost transferate, la sfârşitul anului trecut, în administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a hotărât transformarea lor în secţii ale Spitalului Judeţean Târgovişte. Astfel, Sanatoriul TBC Moroieni, Spitalul de Psihiatrie Cronici Gura Ocniţei, Centrul de Sănătate Voineşti, Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniţei şi Spitalul Municipal Târgovişte au devenit secţii ale Spitalului Judeţean Târgovişte.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Spitalele preluate de CJ, reorganizate ca secţii al Spitalului Judeţean Târgovişte, 1 nov /Agerpres/ - Spitalele preluate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa vor fi reorganizate ca secţii ale Spitalului Judeţean, având o singură conducere şi un singur Consiliu de Administraţie, a declarat, luni, preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat şi vor fi investiţi 22 milioane euro Spitalul Judeţean Târgovişte va fi reorganizat, vor mai fi angajaţi medici şi vor fi făcute investiţii de circa 22 de milioane de euro, fonduri asigurate printr-un proiect de 20 de milioane de euro cu finanţare europeană iar restul, din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii medicale şi a curţii spitalului...
Dâmboviţa: Investiţii de un milion de euro la Spitalul Judeţean Târgovişte Târgovişte, 4 nov /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa va investi circa un milion de euro în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, banii fiind alocaţi prin hotărâri ale consiliului care privesc reabilitarea şi modernizarea bucătăriei, a centralei termice, a intrării în incinta unităţii...
Dâmboviţa: Spitalul din Titu, transformat în Secţie de primiri urgenţe Spitalul din oraşul dâmboviţean Titu, aflat iniţial pe lista de unităţi medicale desfiinţate, se va transforma în Unitate de Primiri Urgenţe şi va aparţine de Spitalul Judeţean Târgovişte, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Claudiu Dumitrescu.
Dâmboviţa: Cinci unităţi spitaliceşti, preluate de Consiliul Judeţean Târgovişte, 1 iul /Agerpres/ - Trei spitale, printre care şi Spitalul Judeţean Târgovişte, şi două centre medicale au fost preluate, joi, de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.