Cele mai citite
 


Vaslui: Patru minori au ajuns la spital după ce au fost înfometaţi de mama lor
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, miercuri, o anchetă în cazul a patru fraţi din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între unu şi şase ani, care au fost internaţi în spital cu probleme medicale.
Potrivit asistenţilor sociali, cel mai mic dintre ei a fost internat în spital în stare gravă.

'Primele date ale anchetei sociale făcute de noi arată că minorii au fost lăsaţi nesupravegheaţi, înfometaţi şi ţinuţi în frig de către mamă. Noi i-am scos pe toţi patru din mediul în care trăiau şi urmează să stabilim ce măsuri vom lua în acest caz. Copiii erau subalimentaţi şi ţinuţi într-o încăpere fără căldură, ceea ce şi-a pus amprenta asupra stării de sănătate a micuţilor', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Ionel Armeanu, directorul DASPC Vaslui.

Cei patru fraţi sunt în prezent internaţi în Spitalul de Copii 'Sfântul Nicolae' Bârlad pentru investigaţii medicale. Diagnosticul pus de medici în cazul celui mai mic dintre fraţi a fost de malnutriţie proteino-calorică, sindrom de deshidratare acut şi anemie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă într-un centru de plasament după ce un copil a consumat substanţe etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui copil care a ajuns la spital după ce a consumat substanţe etnobotanice.
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează cazul unui bebeluş născut cu malformaţii Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unui bebeluş care s-a născut cu malformaţii şi pe care familia refuză să îl ia acasă din spital.