Cele mai citite
 


Mehedinţi: Medicamente cu termen de valabilitate expirat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 802 doze de tamiflu, medicament utilizat pentru tratarea şi prevenirea gripei, cu termen de valabilitate 1 februarie, au fost repartizate de Ministerul Sănătăţii farmaciei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin.
Managerul unităţii spitaliceşti, Claudiu Zară, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES că medicamentul provine de la rezerva naţională şi a fost distribuit pentru tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu gripă.
Conform statisticilor Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi, în judeţ nu s-a înregistrat nici un caz de gripă.
'Termenul inscripţionat pe cutii aparţine producătorului. Agenţia Europeană a Medicamentului consideră că, totuşi, medicamentul poate fi folosit fără riscuri', a precizat Zară.
Potrivit sursei citate, în luna martie un număr de alte 329 de cutii din lotul total de 2.850 doze achiziţionate vor expira.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Cadrele medicale, timp de trei zile în grevă japoneză Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin au intrat, luni, în grevă japoneză, a declarat pentru AGERPRES vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Mehedinţi, dr. Radu Iman.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparatură medicală de ultimă generaţie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va beneficia de 1,7 milioane de euro de la Ministerul Sănătăţii pentru procurarea de aparatură medicală performantă, a declarat luni pentru AGERPRES managerul Marinică Stoian.
Mehedinţi: Prioritatea managerului SJU din Drobeta Turnu Severin este să mute urgent maternitatea Managerul spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prioritatea numărul unu a echipei sale de administraţie este mutarea urgentă a maternităţii în imobilul a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013 şi pentru...
Mehedinţi: Candidaţii la funcţia de manager al SJU din Drobeta Turnu Severin nu au promovat concursul Niciunul dintre cei doi candidaţi la postul de manager al spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu a promovat, deoarece nu au obţinut la proba scrisă a concursului organizat luni nota 7, a declarat pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean al medicilor şi membru în comisia...
Mehedinţi: Spitalul Judeţean achiziţionează aparate pentru încălzirea saloanelor Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparate de aer condiţionat tip inverter pentru încălzirea saloanelor bolnavilor şi a celorlalte spaţii de diagnosticare şi tratament.