Cele mai citite
 


Arad: Au fost confirmate încă trei cazuri de gripă A/H1N1
joi, 3 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad a anunţat miercuri că au fost confirmate alte trei cazuri de gripă A/H1N1 în judeţ, bolnavii fiind două femei, de 50 şi 63 de ani, şi un bărbat de 40 de ani.
'Starea celor trei pacienţi evoluează favorabil, fiind vorba în toate cele trei cazurile de forme medii de infecţie cu virusul gripal A/H1N1. Bolnavii se află sub tratament cu antivirale, fiind ţinuţi sub supraveghere medicală în cadrul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad', a declarat dr. Dana Negru, director adjunct al DSP Arad.
În prezent, în judeţul Arad alte opt persoane sunt suspecte de gripă. Şase dintre pacienţi au fost evaluaţi şi li s-au colectat miercuri probe de sânge, care vor fi trimise pentru a fi analizate la Institutul Cantacuzino din Bucureşti, alţi doi pacienţi aflându-se în curs de evaluare, a mai precizat dr. Dana Negru. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: 13 cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Arad, 8 feb /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad a făcut cunoscut că, de la începutul acestui an, în judeţul Arad au fost confirmate 13 cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripei A/H1N1 şi două cu virusul gripal B.
Arad: A fost confirmat primul caz de gripă AH1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad informează că a fost confirmat un caz de gripă AH1N1, primul caz de acest fel confirmat în acest judeţ. 'Institutul Cantacuzino a confirmat existenţa primului caz de infecţie cu virusul gripal AH1N1, în judeţul Arad. Virusul este unul de import' Italia, fiind depistat...
Arad: O elevă de 14 ani, de la Liceul de Artă 'Sabin Drăgoi', a murit din cauza septicemiei Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad a primit, vineri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Cantacuzino din Bucureşti, acestea confirmând faptul că eleva de la Liceul de Artă ''Sabin Drăgoi'' din Arad, care a murit, în urmă cu mai bine de o săptămână, la Spitalul Clinic de Pediatrie ''Louis...
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Maramureş: Primul caz de gripă A/H1N1 la Baia Mare Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare au semnalat, miercuri, prima îmbolnăvire cu gripă A/H1N1 în municipiul Baia Mare, fiind vorba de o femeie în vârstă de 46 de ani, întoarsă recent din Spania.
Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.