Cele mai citite
 


Un singur spital cu autorizaţie de funcţionare
luni, 22 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgu Mureş, 22 iunie /Agerpres/ - Centrul de Sănătate de la Sovata este singurul, din cele 12 spitale din judeţ, care are autorizaţie de funcţionare, restul funcţionând cu autorizaţii provizorii, potrivit inspectorilor Corpului de Control în Sănătate Publică Mureş.

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Florin Buicu, a arătat că Centrul de Sănătate de la Sovata a reuşit să obţină autorizaţia definitivă întrucât a beneficiat de lucrări de renovare, iar restul de 11 unităţi spitaliceşti deţin doar autorizaţii de funcţionare provizorii obţinute pe baza programelor de conformare. AGERPRES/(Dorina Matiş)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Balneoclimaterica Sovata - profit net în scădere cu peste 18%, la nouă luni Profitul net al societăţii Balneoclimaterica Sovata înregistrat la 30 septembrie 2013 este de 4,981 milioane de lei, în scădere cu 18,26% faţă de cel raportat la aceeaşi dată a anului trecut, de 6,093 milioane de lei, potrivit raportului aferent celui de-al treilea trimestru al exerciţiului financiar...
Mureş: Cea mai performantă proteză de mână, prezentată la Simpozionul Internaţional OrtoProfil de la Sovata Cea mai performantă proteză de mână, proteza mioelectrică multiarticulară, care a fost realizată de specialişti scoţieni, va fi prezentată vineri, în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Simpozionului Internaţional în Domeniul protezării OrtoProfil, ce are loc la Sovata pe parcursul a trei zile.
Mureş: Proiect pentru dezvoltarea personalităţii elevilor cu deficienţe de auz Târgu Mureş, 19 apr /Agerpres/ - Societatea Outward Bound organizează la Sovata, timp de o săptămână, un curs pentru dezvoltarea personalităţii elevilor cu deficienţe de auz prin trăirea succesului, în proiectul 'Suntem capabili de mai mult' din Programul pentru Sănătatea Copiilor.
Ministrul Sănătăţii sugerează UNCJR să apeleze inclusiv la management privat pentru spitalele preluate Târgu Mureş, 5 iun /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, prezent la Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România de la Sovata, le-a spus membrilor UNCJR că pot să angajeze firme private care să asigure managementul spitalelor pe care le vor prelua, a declarat, sâmbătă...
Orice persoană ar trebui să cunoască măsurile de prim- ajutor În perioada 3-4 iunie 2016 medicii de familie din județele AB, BH, BN, CJ, HR, MS, SJ și SM sunt așteptați la simpozionul regional PRACTIC MF, organizat la Hotel Danubius, din Sovata. Ediția 15 va fi coordonată științific de Prof. Univ. Dr. Nicolae Calomfirescu, medic primar urolog.
Mureş: Patru spitale ar putea fi comasate cu unităţi sanitare mai mari Târgu Mureş, 5 ian /Agerpres/ - Spitalele din Sărmaşu de Câmpie, Miercurea Niraj, Sângeorgiu de Pădure şi Gorneşti ar putea fi alipite unor unităţi sanitare mari din Luduş, Sovata şi Târgu Mureş, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke.