Cele mai citite
 


Dr Şerban Brădişteanu: Starea lui Constantin Nicolescu este stabilă
vineri, 4 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este internat în continuare la terapie intensivă, starea sa fiind stabilă, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie al Spitalului Floreasca.
'Dl Constantin Nicolescu este la terapie intensivă, în continuare va rămâne acolo. Starea sa este stabilă', a precizat dr Şerban Brădişteanu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a ajuns la spital săptămâna trecută după ce a aflat că va fi arestat preventiv, fiind cercetat în legătură cu folosirea unor fonduri europene, precum şi pentru luare de mită în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice.
Tribunalul Argeş a dispus, pe 27 ianuarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a preşedintelui CJ Argeş, care fusese reţinut de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Potrivit medicilor, Nicolescu a suferit un atac cerebral ischemic şi avea probleme cardiace mai vechi. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, medicii urmărind în continuare evoluţia cerebrală.
Miercuri seara, Curtea de Apel Piteşti a admis recursul faţă de măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeş, Constantin Nicolescu urmând să fie cercetat în stare de libertate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost operat pe cord deschis Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a suferit o operaţie pe cord deschis de bypass aorto-coronarian, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală.
Şerban Brădişteanu: Evoluţie mulţumitoare a sării de sănătate a lui Constantin Nicolescu Evoluţia stării de sănătate postoperatorie din punct de vedere cardiac a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este mulţumitoare, urmând să se vadă evoluţia cerebrală, a declarat luni pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de...
Argeş: Preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu Piteşti, 23 feb /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, continuă recuperarea la domiciliu după externarea din Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord.
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Medicul Şerban Brădişteanu, achitat definitiv în dosarul de corupţie Medicul Şerban Brădişteanu a fost achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi luare de mită, în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în legătură cu achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.
Dr. Şerban Brădişteanu :Operaţia pe cord la care a fost supus Nicolae Văcăroiu a decurs normal Intervenţia pe cord la care a fost supus preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a decurs fără probleme, au fost rezolvate problemele coronariene cu grefoane arteriale, a declarat pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful echipei care a efectuat operaţia.