Cele mai citite
 


Vâlcea: Primăria din Brezoi ameninţă cu blocarea Văii Oltului, dacă spitalul din localitate va fi desfiinţat
vineri, 4 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria din oraşul Brezoi ameninţă cu blocarea drumului E 81, Valea Oltului, în cazul în care lista Ministerului Sănătăţii care prevede transformarea spitalului din localitate în cămin de bătrâni va rămâne valabilă.
'Populaţia din Ţara Loviştei este în prag de revoltă. De aproximativ două zile vin la primărie şi solicită să luăm măsuri pentru a contracara transformarea Spitalului Orăşenesc în cămin de bătrâni. Îmi asum toată responsabilitatea afirmaţiei mele că, în cazul în care măsurile legale nu vor avea sorţi de izbândă, vom bloca Valea Oltului, chiar în zona Gura Lotrului', a declarat joi, pentru AGERPRES, primarul din Brezoi, Robert Schell.
Potrivit listei de pe site-ul Ministerului Sănătăţii, spitalul din Brezoi este propus a fi transformat în cămin de bătrâni.
Primarul din Brezoi afirmă că spitalul deserveşte 50.000 de persoane din localităţile din nordul judeţului, de pe Valea Oltului şi Valea Lotrului.
Prin închiderea acestei unităţi sanitare, populaţia ar fi nevoită să se deplaseze la Râmnicu Vâlcea, la peste 40 de kilometri distanţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Autorităţile locale din Bălceşti nu vor transformarea spitalului în cămin de bătrâni Râmnicu Vâlcea, 29 mar /Agerpres/ - Autorităţile locale din oraşul Bălceşti sunt decise să nu acceseze fondurile pentru căminele de bătrâni şi îşi menţin decizia de a contesta reprofilarea spitalului din localitate într-un centru pentru vârstnici.
Vâlcea: Căminul de bătrâni, mai costisitor pentru bugetul local decât un spital, potrivit şefului DGASPC Transformarea unor spitale în cămine de bătrâni este o soluţie nefericită care 'adânceşte' problemele pentru administraţiile locale, a declarat luni pentru AGERPRES, şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Vâlcea, Nicolae Badea.
Vâlcea: CJ va înfiinţa la Bălceşti un centru de sănătate subordonat Spitalului Judeţean Un centru de sănătate multifuncţional care se va afla sub managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea se va înfiinţa la Bălceşti în locul fostului spital, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Ion Câlea.
Vâlcea: Un cămin de bătrâni din comuna N. Bălcescu, preluat de DGASPC Un cămin de bătrâni construit în comuna Nicolae Bălcescu a fost preluat luni de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Vâlcea, a declarat pentru AGERPRES directorul instituţiei, Nicolae Badea.
Vâlcea: Cămin de bătrâni inaugurat în comuna Nicolae Bălcescu Un cămin de bătrâni a fost inaugurat vineri în comuna vâlceană Nicolae Bălcescu, în prezenţa secretarului de stat din Ministerul Muncii, Nicolae Ivăşchescu.
Vâlcea: Inaugurarea spitalului orăşenesc din Brezoi, reabilitat Spitalul orăşenesc din Brezoi a fost inaugurat joi, după reabilitarea acestuia printr-un grant european în valoarea de 3,1 milioane de lei, din care suma nerambursabilă - 2,4 milioane lei.