Cele mai citite
 


Peter Jackson a fost externat
vineri, 4 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Regizorul seriei 'The Lord of the Rings', Peter Jackson, a fost externat din spital după o intervenţie chirurgicală reuşită în urma unui ulcer perforat, a anunţat joi purtătorul său de cuvânt, Melissa Booth, transmite Associated Press.
Conform acesteia, Peter Jackson a fost externat joi de la Wellington Hospital şi îşi va continua procesul de recuperare la domiciliu. El a fost internat la 26 ianuarie cu dureri acute de stomac.

Reprezentanta regizorului a mai adăugat că întârzierile în producţia filmului 'The Hobbit' provocate de starea sănătăţii lui Peter Jackson vor fi minime. Filmările la această nouă peliculă ar trebui să înceapă în cursul lunii viitoare.

La ieşirea din spital Peter Jackson a mulţumit fanilor şi personalului medical pentru grija arătată.

Filmul 'The Hobbit', după romanul cu acelaşi nume semnat de J.R.R. Tolkien, prezintă felul în care Inelul puterii a ajuns în posesia lui Bilbo Baggins, înainte de evenimentele din trilogia 'Lord of the Rings'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Intervenţie chirurgicală efectuată în premieră de medicii ieşeni O echipă de medici de la Spitalul de Recuperare din Iaşi a efectuat, vineri, o intervenţie chirurgicală în timpul căreia a fost transplantată o proteză de umăr unui bărbat din judeţul Neamţ diagnosticat cu boala Wilson.
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
Caraş-Severin: Prima intervenţie chirurgicală din Reşiţa prin laparoscopie urologică La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a avut loc, vineri, prima intervenţie chirurgicală realizată prin metoda 'laparoscopie urologică', aparatura fiind achiziţionată prin finanţarea acordată de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin.
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...
Macrolane – marirea sanilor fara interventie chirurgicala - (lb.franceza) Macrolane este un gel care contine acid hialuronic, o substanta care este produsa in mod natural in organism.. Cu ajutorul injectării acestui gel este posibila o usoara ridicare si marire a sanilor cu pana la o marime intr-un timp relativ scurt si in general fara anestezie generala. Operatia...
Escarele – rani cronice frecvente in randul persoanelor imobilizate Escara, cunoscuta in termeni medicali ca ulcer de decubit sau ulcer de presiune este o rana la nivelul pielii, care apare in urma mentinerii corpului intr-o pozitie fixa (fara mobilizare), o perioada indelungata, dar poate aparea si in cazul unei imobilizari de scurta durata - de exemplu, in...