Cele mai citite
 


Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche au scăzut cu 2% în 2010
vineri, 4 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Concernul farmaceutic elveţian Roche a avut în 2010 o creştere a vânzărilor globale ale grupului cu 5% în moneda locală la 47,5 miliarde franci elveţieni (excluzând Tamiflu).
În acelaşi timp, vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche, în anul 2010, au scăzut cu 2% în moneda locală la 37,1 miliarde franci elveţieni.

'Creşterea susţinută a ambelor divizii ale Grupului a compensat scăderea aşteptată a vânzărilor de Tamiflu, impactul reformelor din domeniul sănătăţii şi a măsurilor de austeritate', se arată într-un comnicat al grupului.

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche, în anul 2010, au scăzut cu 2% în moneda locală la 37,1 miliarde franci elveţieni. Excluzând Tamiflu, creşterea în moneda locală a fost de 5% peste creşterea pietei. Această creştere a fost susţinută în principal de medicamentele din portofoliul de oncologie, produse ce au înregistrat o creştere susţinută
Vânzările Diviziei de Farmaceutice au adus 78% din cifra totală de afaceri a Roche.

Vânzările Diviziei de Diagnostice au atins în anul 2010 cifră de 10,4 miliarde de franci elveţieni, crescând cu 8% în moneda locală (4% în franci elveţieni; 8% în dolari). Toate cele cinci domenii de activitate ale diviziei au contribuit la creşterea vânzărilor, în special Professional Diagnostics cu o creştere de 11% şi Diabetes Care cu o creştere de 4%.

Pentru 2011, se estimează câ vânzările Grupului şi ale Diviziei de Farmaceutice (cu excepţia Tamiflu) vor creşte cu un procent de o singură cifră în moneda locală, reflectând impactul reformei sistemului de sănătate din SUA şi a măsurilor de austeritate la nivel european, se arată în document.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vânzările globale ale concernul Roche, 11,1 miliarde franci elveţieni în trimestrul I, 2011 Vânzările globale ale concernul Roche, pe primele trei luni ale anului 2011, au înregistrat o creştere stabilă, la 11,1 miliarde franci elveţieni, se arată într-un comunicat al grupului farmaceutic elveţian Roche.
Vânzările Roche au crescut cu zece la sută, în 2009 Berna, 3 feb /Agerpres/ - Concernul farmaceutic elveţian Roche a înregistrat o creştere a vânzărilor globale ale grupului, în anul 2009, cu 10 la sută, ajungând la 49,1 miliarde franci elveţieni, informează compania.
Vânzările grupului Roche au crescut cu 5% în primul trimestru din 2014, la aproape 11,5 miliarde franci elveţieni Grupul farmaceutic elveţian Roche a înregistrat o creştere a vânzărilor globale în primul trimestru al anului 2014 cu 5%, la 11,49 miliarde franci elveţieni (aproximativ 9,5 miliarde euro - n.r.), datorită cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului şi bolilor autoimune,...
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni din 2014 Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni ale anului 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 34,75 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis vineri AGERPRES.
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primul semestru, la 22,9 miliarde franci elveţieni Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primul semestru din 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 22,9 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis joi AGERPRES.
Grupul Roche: Creştere de 4,8% a vânzărilor globale, în primul semestru din 2016 Grupul Roche a înregistrat o creştere de 4,8% a vânzărilor globale în primul semestru din 2016, până la nivelul de 25 miliarde de franci elveţieni, la o rată de schimb constantă, se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES.