Cele mai citite
 


Satu Mare: Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean intră în reparaţii capitale
vineri, 4 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va intra în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, pe baza unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Potrivit unui comunicat de presă al CJ Satu Mare transmis joi AGERPRES, investiţia se va derula prin programul MS privind dotarea cu aparatură medicală şi lucrări de reparaţii capitale pe secţii specializate.

'Necesarul estimat pentru secţia de oncologie din Satu Mare este de 2.500.000 lei din care: 1.500.000 lei pentru dotarea cu aparatură medicală şi 1.000.000 lei pentru lucrările de reparaţii capitale ale secţiei. Consiliul Judeţean Satu Mare va asigura cofinanţarea în cuantum de minimum 3% (30.000 lei) din valoarea totală estimată a lucrărilor de reparaţii capitale şi 5% (75.000 lei) din valoarea totală a aparaturii medicale', se precizează în comunicat.

În cadrul acestui program, CJ Satu Mare va achiziţiona un computer tomograf, urmând să deruleze procedurile de îndată ce vor fi alocate fondurile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Alba: Noi secţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă vor intra în reabilitare Consiliul Judeţean Alba va continua şi în acest an programul de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, după ce în 2012 valoarea totală a investiţiilor s-a ridicat la circa 10,5 milioane de lei, fiind modernizate şi dotate cu aparatură medicală performantă mai multe secţii.
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an, marţi fiind inaugurate cinci blocuri operatorii la clinicile Chirurgie I, Chirurgie II, Ortopedie, Chirurgie Plastică şi Ginecologie, după reabilitare.
Investiţii de milioane de lei pentru reparaţii capitale şi dotare cu aparatură performantă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia va fi supus în acest an unor reparaţii capitale la cele mai multe dintre secţii, care vor beneficia şi de o dotare corespunzătoare cu aparatură medicală, banii care vor fi alocaţi în acest sens de către Consiliul Judeţean (CJ) Alba ridicându-se la 6 milioane de...
Secţia de chirurgie a spitalului din Alba Iulia, în reparaţii capitale Secţia de chirurgie-Urologie a spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, care nu a mai fost reabilitată de la înfiinţarea sa, în 1973, va intra în reparaţii capitale, banii necesari provenind dintr-un parteneriat al Consilului Judeţean (CJ) Alba cu compania Transavia.
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...