Cele mai citite
 


Spitalul Colentina nu are datorii
luni, 22 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 22 iunie /Agerpres/ - Managerul Spitalului Colentina din Bucureşti, doctorul Bogdan Andreescu, a declarat, pentru AGERPRES, că spitalul nu se află printre datornici, la niciun furnizor. El a precizat că spitalul avea datorii, când l-a preluat, în valoare de 1,8 milioane lei, nu de 1,8 milioane dolari, datorii care au fost reeşalonate, iar acum nu mai sunt probleme.

"În prezent, ne aflăm în termenele legale de plată cu toţi furnizorii. Mai mult, nu avem nici un litigiu, cu niciun furnizor. Am primit şi un ajutor substanţial din partea Primăriei Bucureşti, pentru plata utilităţilor şi a altor servicii, noi fiind unul din cele 18 spitale care au fost preluate de Primărie", a subliniat dr. Bogdan Andreescu. AGERPRES/ (Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Clinic Colentina a cumpărat dezinfectanţi de la cinci societăţi din Bucureşti şi judeţul Mureş Spitalul Clinic Colentina a cumpărat dezinfectanţi, în valoare de 132.347 de lei, fără TVA, de la cinci societăţi din Bucureşti şi judeţul Mureş.
Spitalul Clinic Colentina a cumpărat dezinfectanţi de la patru firme din Bucureşti Spitalul Clinic Colentina a cumpărat dezinfectanţi, în valoare de 151.750 de lei, fără TVA, de la patru societăţi din Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat marţi în SEAP.
Calviţia, o problemă tot mai frecventă Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Dr. Rodica Olteanu, de la Departamentul de Dermatologie al Spitalului Colentina, spune că din ce în ce mai multe persoane vin la medic pentru că le cade părul.
Sorin Oprescu, în vizită la noul centru de diagnosticare a bolilor oncologice din Spitalul Colentina Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni stadiul lucrărilor la cel mai mare centru de cercetare medicală din România, care va funcţiona în câteva săptămâni la Spitalul Clinic Colentina.
Premieră în sistemul medical public românesc - intervenţie neurochirurgicală la pacient treaz Medicii români au reuşit o nouă premieră: prima intervenţie neurochirurgicală cu pacient treaz.