Cele mai citite
 


Giurgiu: Un bărbat şi-a înjunghiat concubina şi pe mama acesteia şi a fugit de la locul faptei
duminică, 6 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Giurgiu a fost prins şi reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat concubina şi pe mama acesteia, punându-le viaţa în pericol, apoi a plecat de la locul faptei.
'Din cercetările şi investigaţiile efectuate de echipa operativă complexă condusă de procurorul criminalist a rezultat că în urma unui conflict C. Sinela Aura, de 23 ani, împreună cu fiica sa în vârstă de 4 ani a plecat de la domiciliul concubinului său, N. Dumitru Daniel, de 25 ani, din comuna Valea-Dragului, judeţul Giurgiu şi s-a refugiat la locuinţa părinţilor', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.
Bărbatul părăsit s-a deplasat la locuinţa părinţilor concubinei, solicitându-i să revină la domiciliu, iar în momentul în care aceasta a refuzat a aplicat cu un cuţit multiple lovituri concubinei şi mamei sale, C. Marioara, de 52 ani, din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu, după care a fugit de la locul faptei.
Victimele au fost transportate la Spitalul dr.Bagdasar Arseni Bucureşti, fiind internate urmare a plăgilor produse prin înţeparea cu cuţitul, ceea ce le-a pus viaţa în pericol.
Joi seara, suspectul care se sustrăgea cercetărilor a fost prins şi reţinut de poliţişti.
Magistraţii Tribunalului Giurgiu au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor deosebit de grav, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Suspectul în cazul morţii baschetbalistului american a fost reţinut Suspectul în cazul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy, de 23 de ani, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu pentru comiterea infracţiunilor de loviri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri...
Ministerul Sănătăţii: Anchetă medicală la Spitalul de Urgenţă Giurgiu în cazul sportivului american Chauncey Hardy Ministerul Sănătăţii a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu demararea de urgenţă a unei anchete cu privire la modul în care au fost respectate procedurile şi protocoalele de urgenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, pe durata prezenţei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
INML: Cauza morţii lui Chauncey Hardy a fost violentă Moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a fost violentă, s-a stabilit în urma autoposiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală ((INML) ''Mina Minovici''.
Baschet: Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier Baschetbalistul american Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul de urgenţă Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier, o leziune frontală cu un hematom constituit şi alte două-trei în evoluţie, dar care nu se ştia cum vor evolua, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Alexandru Bica, purtătorul de cuvânt...
Constanţa: Şofer înjunghiat în urma unei şicanări în trafic Două persoane au fost reţinute joi de poliţişti şi vor fi prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce şoferul unui autoturism a fost înjunghiat de un alt conducător auto, la Năvodari, în urma unei şicanări în trafic.
Giurgiu: Detectorul de minciuni, principala atracţie pentru elevii care au participat la Ziua Porţilor Deschise la IPJ Detectorul de minciuni din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu a fost atracţia principală pentru elevii care au trecut marţi pragul instituţiei cu ocazia Zilei Porţilor Deschise, eveniment organizat cu prilejul Zilei Poliţiei Române.