Cele mai citite
 


Călăraşi: Mai multe persoane protestează în curtea spitalului din Budeşti
duminică, 6 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai multe persoane protestează, vineri, în curtea spitalului din Budeşti, nemulţumite de faptul că unitatea spitalicească urmează a fi desfiinţată şi transformată în cămin de bătrâni.
Protestatarii sunt angajaţi ai spitalului, dar şi o parte din cetăţenii oraşului Budeşti.
'Angajaţii spitalului sunt supăraţi că această hotărâre nu a fost luată în baza unei evaluări. Nimeni nu a venit la faţa locului să vadă condiţiile din spitalul Budeşti. Consiliul local şi cetăţenii acestui oraş au investit bani aici, nu este o clădire care stă să cadă' a declarat, vineri, pentru AGERPRES, primarul oraşului Budeşti, Lucia Lefter.
Potrivit sursei citate, cetăţenii oraşului sunt de acord cu înfiinţarea unui cămin de bătrâni, dar nu în locul unităţii spitaliceşti. Aceştia doresc să fie înfiinţat în clădirea care a fost cândva cămin de bătrâni şi care în anul 2005 a fost reabilitată, dar care nu a fost dată în folosinţă din cauza lipsei banilor pentru dotare.
Consiliul local al oraşului Budeşti a preluat spitalul în vara anului 2010 fără datorii la bugetul de stat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Oana Niculescu Mizil (PSD), solidară cu oamenii din Budeşti împotriva desfiinţării spitalului Călăraşi, 17 feb /Agerpres/ - Preşedintele Organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, deputatul Oana Niculescu Mizil, susţine că, dacă va fi nevoie, va face grevă alături de oamenii din Budeşti pentru ca spitalul din oraş să nu fie transformat în cămin de bătrâni.
Călăraşi: Protest în faţa spitalului din Budeşti Călăraşi, 17 feb /Agerpres/ - Mai multe persoane protestează joi în faţa spitalului din Budeşti nemulţumite de faptul că unitatea spitalicească urmează a fi desfiinţată şi transformată în cămin de bătrâni.
Călăraşi: Spitalul din Budeşti va deveni secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate, în şedinţa extraordinară de miercuri, proiectul privind propunerea de preluare a managementului asistenţei medicale al Spitalului orăşenesc Budeşti de la Consiliul Local al oraşului Budeşti la Consiliul Judeţean Călăraşi şi reorganizarea acestuia ca structură...
Buzău: Primăria Pârscov refuză transformarea spitalului din localitate în cămin de bătrâni Primăria comunei Pârscov nu este de acord cu transformarea spitalului din localitate în cămin de bătrâni.
Călăraşi: Angajaţii Spitalului TBC protestează împotriva deciziei de comasare a unităţii Angajaţi şi pacienţi ai Spitalului de Pneumoftiziologie din Călăraşi au ieşit joi în curtea instituţiei pentru a protesta faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a comasa unitatea cu Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Bistriţa-Năsăud: Consilierii din Teaca, de acord cu transformarea spitalului în azil de bătrâni Consiliul Local al comunei Teaca, întrunit în şedinţă ordinară, a luat vineri decizia de a aproba transformarea spitalului din localitate în azil de bătrâni, aşa cum a sugerat Ministerul Sănătăţii, după ce în urmă cu o lună s-a declarat împotriva acestui proiect.