Cele mai citite
 


Alba: Bărbatul de 300 de kilograme a decedat la spital
duminică, 6 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul cu obezitate morbidă internat în urmă cu câteva zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a decedat, a anunţat vineri directorul medical al unităţii, Diana Ciubotea.
Necropsia va stabili cu exactitate cauza morţii, însă medicii presupun că decesul a survenit pe fondul problemelor cardiace de care suferea bărbatul de 67 de ani şi a infecţiei cu care fusese diagnosticat.
Ajuns la o greutate de 300 de kilograme, bărbatul a fost internat marţi la spitalul din Alba Iulia, în urma unor probleme cardiace şi a unei infecţii a pielii în zona abdominală. Pentru transportul pacientului de la Zlatna la Alba Iulia a fost necesară şi intervenţia pompierilor militari.
A fost cel mai grav caz de obezitate morbidă cu care s-au confruntat medicii din Alba Iulia, cel puţin în ultimul deceniu.
Ştefan S., de 67 de ani, a avut o greutate normală până în urmă cu 10 ani, când, în urma unui deces în familie, a început să se îngraşe, ajungând la 300 de kilograme.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Pacient cu obezitate morbidă, transportat la spital cu ajutorul pompierilor Un bărbat din Zlatna, diagnosticat cu obezitate morbidă, cu o greutate de 300 de kilograme, a fost internat marţi la spitalul din Alba Iulia, în urma unor probleme cardiace şi a unei infecţii a pielii în zona abdominală, pentru transportul pacientului fiind necesară şi intervenţia pompierilor militari...
Operaţii amânate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia până la dotarea cu noi dezinfectanţi Mai multe operaţii programate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, unde a fost constatată o probă neconformă, au fost amânate, fiind efectuate doar urgenţele, până la dotarea unităţii cu noi dezinfectanţi. Directorul medical al unităţii a declarat că miercuri se va relua activitatea normală...
Alba: Parteneriat în sprijinul bolnavilor cu scleroză multiplă Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi Asociaţia SM Speromax au încheiat, miercuri, un acord de colaborare-cadru, parteneriat prin care au în vedere facilitarea accesului pacienţilor cu scleroză multiplă în mod direct în secţia de Neurologie.
Alba: Bărbat decedat din cauza gripei Un bărbat de 33 de ani dintr-un sat de lângă Alba Iulia, internat din 4 martie la Secţia ATI, ventilat mecanic pe toată perioada spitalizării, a murit din cauza gripei, au informat, luni, reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.
Alba:Spitale amendate pentru nerespectarea procedurilor în cazul fetiţei decedate după ce s-a înţepat într-un cui Spitalele din Alba Iulia şi Blaj au fost amendate cu câte 10.000 de lei în urma anchetei declanşate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba în cazul fetiţei de 11 ani, aflată în plasament maternal, care a decedat la câteva zile după ce s-a înţepat accidental în picior într-un cui.
Alba: Primul proiect cu fonduri europene nerambursabile, derulat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia Primul proiect pe fonduri europene implementat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în valoare totală de peste două milioane de lei, vizează, printre altele, urmărirea întregului parcurs al pacientului şi înregistrarea tuturor datelor acestuia, în contextul etapelor necesare efectuării actului...