Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Încă o persoană rănită în explozia de la Oţelu Roşu a murit
duminică, 6 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul care s-a aflat în comă după explozia produsă la atelierul auto din Oţelu Roşu a decedat vineri dimineaţa.
Acesta se afla internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, în comă de gradul IV. În urma exploziei, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi arsuri de gradele 1 şi 2 pe mâini şi pe faţă, a declarat vineri Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Starea celui de-al doilea bărbat rănit în explozia de la Oţelu Roşu, care a fost adus la Timişoara şi internat la Casa Austria, este în continuare stabilă, el având şanse mari de recuperare. Tânărul de 22 de ani a suferit arsuri pe aproximativ 30-40 la sută din suprafaţa corpului şi a fost operat la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie Casa Austria din Timişoara.

Explozia de la Oţelu Roşu s-a produs luni, 31 ianuarie, la un atelier auto, din cauza unei butelii de tip GPL depozitată lângă o sobă cu lemne.
Imediat după incident, bilanţul arăta o persoană decedată şi alte cinci rănite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs peste 20 de posturi pentru Secţia Chirurgie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa scoate la concurs, în această lună, 22 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi statistician medical pentru Secţia de Chirurgie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Jaro Marşalic...
Caraş-Severin: Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a primit mobilier şi aparatură medicală Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de mobilier nou şi două injectomate noi pentru tratamentul copiilor, donate de Clubul Lions Onix Reşiţa.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit 14 lămpi cu ultraviolete, de ultimă generaţie Secţia de Pneumologie şi Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au devenit mai sigure pentru pacienţi, dar şi pentru personalul medical, odată cu instalarea a 14 lămpi cu ultraviolete de ultimă generaţie, care au rolul de a distruge bacteriile dăunătoare, scăzând astfel riscul...
Caraş-Severin: Aparatură nouă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a reuşit să achiziţioneze aparatură nouă pentru investigaţii şi tratamente pentru secţiile Pneumologie, Ortopedie şi Traumatologie, Urologie şi Chirurgie, unice la nivelul judeţului Caraş-Severin, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr Dumitru Secăşan, managerul Spitalului...
Caraş-Severin: Prima clinică de recuperare a pacienţilor cu cancer din România urmează a fi deschisă până în 2013 Prima clinică de recuperare a pacienţilor cu cancer din România urmează a fi deschisă în Caraş-Severin, până în 2013.
Caraş-Severin: Anchetă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, după ce un bebeluş a avut mâna ruptă La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa este în plină desfăşurare o anchetă, pentru a se constata cine este vinovat pentru faptul că un bebeluş care s-a născut normal, după câteva ore a fost găsit cu mâna ruptă.