Cele mai citite
 


Brăila: Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară va fi inaugurat în martie
duminică, 6 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară se află în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila şi va fi inaugurat în luna martie, după cum a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Mai sunt doar câteva mici etape de parcurs, nu atât de documentaţie, cât de realizare a unor probe la o serie de aparate achiziţionate. Se mai are în vedere achiziţionarea unui microscop şi a unui larigoscop, dar şi de mobilier, precum scaune cu profil special pentru acest domeniu. Cert este că inaugurarea va avea loc în luna martie', a declarat Stancu.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Rodica Sin, a precizat că investiţia pentru modernizarea întregii secţii de ORL din cadrul instituţiei se ridică la 830.000 lei, bani acordaţi din bugetul Consiliului Judeţean Brăila.
'Secţia va fi modernizată la standardele anilor 2000 şi va fi dotată cu patru săli de operaţie. Va fi reconstruită de la cărămidă şi va fi utilată cu aparatură de ultimă generaţie', a explicat Rodica Sin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...
Brăila: A fost inaugurat unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară, amenajat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, a fost inaugurat duminică, în prezenţa vicepreşedintelui Societăţii Naţionale de Glaucom, Gabriel Ştefan.
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: CJ contestă încadrarea Spitalului Judeţean de Urgenţe în categoria a III-a Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat că va contesta decizia Ministerului Sănătăţii de încadrare a Spitalului Judeţean de Urgenţe Brăila în categoria a III-a şi că va solicita autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze dosarul şi să acorde spitalului categoria...
Brăila: Centru de tratament complet al glaucomului, unic în ţară Brăila va avea un centru de tratament complet al glaucomului, unicul de acest gen din ţară, după cum a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul medical Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihai Iugulescu.
Brăila: Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă au crescut de la 50.000 de lei la 900.000 de lei Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au crescut de la 50.000 de lei, câţi erau în noiembrie 2010, când instituţia a trecut în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, la 900.000 de lei în noiembrie 2011, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.