Cele mai citite
 


Mehedinţi: Deficit de fonduri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta
duminică, 6 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu mari probleme în ceea ce priveşte asigurarea fondurilor necesare desfăşurării în condiţii normale a activităţii medicale.
Reprezentantul instituţiei, dr. Cristian Jianu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că la şase luni de la plata arieratelor istorice, de peste 15 milioane lei, unitatea are creanţe de aproape 5 milioane lei.
Potrivit sursei citate, din suma de 5 milioane lei alocată lunar de Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate Mehedinţi, circa 3,5 milioane lei sunt cheltuite cu achiziţia de medicamente, diferenţa rămasă fiind insuficientă pentru acoperirea celorlalte servicii.
'Cu toate acestea, la unele secţii, cum ar fi Cardiologia şi Neurologia, sunt probleme cu medicamentele. Dacă la prima asigurăm 85% din medicamente din donaţii, la cealaltă există o acută lipsă de medicamente necesare tratării bolnavilor', a spus Jianu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin nu există deficit de medicamente Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu înregistrează deficit de medicamente destinate tratării bolnavilor în ambulatoriu sau internaţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul general al societăţii de management Tetraedru Medical Consulting, Dorel Dumitraş.
Mehedinţi: Deficit de medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Deficitul de medici de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin este de 31 de posturi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate din cauza unor arierate de peste un milion de lei înregistrate în perioada iunie-august, a declarat joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...