Cele mai citite
 


Formula 1: Medicii încearcă să restabilească funcţionalitatea mâinii drepte a lui Kubica
marţi, 8 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Chirurgii 'încearcă să restabilească funcţionalitatea mâinii drepte' a pilotului de Formula 1 polonez Robert Kubica, grav accidentat într-un raliu duminică, în Italia, a anunţat managerul său, Daniele Morelli.
'Chirurgii caută restabilirea funcţionalităţii mâinii sale drepte', a spus Morelli la o conferinţă de presă la spitalul Santa Corona din Pietra Ligure. 'Ei au revascularizat deja artera şi au redus fracturile, trebuind acum să se gândească la funcţiile musculare, dar Robert are un temperament puternic şi acest lucru va reuşi', a adăugat managerul, care precizează că părinţii pilotului sunt aşteptaţi duminică seara la spital.
Kubica, 26 de ani, a ieşit în decor în mare viteză în timpul raliului Ronde di Andora, în Italia. El suferă de 'multiple fracturi' la braţ, un picior şi la mâna dreaptă', a anunţat Lotus Renault, echipa sa de Formula 1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Colectă de fonduri în Italia pentru instruirea specialiştilor în chirurgia cardiacă pediatrică de la Târgu Mureş Şapte membri ai Asociaţiei "Oameni pe motociclete" din Italia au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că au iniţiat în ţara de origine o campanie de strângere de fonduri pentru instruirea specialiştilor în chirurgia cardiacă pediatrică de la Târgu Mureş.
Chirurgi cardiologi pediatri români vor fi pregătiţi în Italia pentru a efectua operaţii la spitalul ''Marie Curie'' Chirurgi cardiologi pediatri din România vor fi pregătiţi să opereze singuri după aproximativ doi ani de pregătire cu chirurgii italieni de la Clinica San Donato din Milano, Italia, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Auto - F1: Kubica a părăsit secţia de terapie intensivă, iar vineri va fi operat din nou Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica (Lotus Renault), grav rănit în timpul unui raliu organizat duminică în Italia, a părăsit secţia de terapie intensivă şi va fi operat din nou vineri, a anunţat joi spitalul Santa Corona din Pietra Ligure, aproape de Genova, în care e internat sportivul.
Italia a lansat o notificare în sistemul RASSF cu privire la brânza de oaie din România În Sistemul de alertă rapidă pentru alimente şi furaje (RASFF) a fost înregistrată o notificare transmisă de autorităţile italiene în data de 16 martie 2016 cu privire la contaminarea cu Escherichia coli (E-coli) producătoare de toxina Shiga a brânzei de oaie din România.
Studiu privind drepturile pacienţilor Studiul ''Rezultatul evaluării drepturilor europene ale pacienţilor'', realizat la iniţiativa Reţelei Cetăţeniei Active (Italia) şi prezentată joi în conferinţa de presă organizată de Societatea de Scleroză Multiplă din România, a scos în evidenţă faptul că niciunul dintre drepturile pacienţilor prevăzute...
Conferinţă de presă organizată de Patronatul Medicinei Integrative Bucureşti, 1 iul /Agerpres/ - Patronatul Medicinei Integrative organizează vineri o conferinţă de presă dedicată lansării unor proiecte europene.