Cele mai citite
 


Vaslui: Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie
marţi, 8 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte persoane au fost transportate, luni dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce au fost implicate într-un eveniment rutier.
Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Vaslui dinspre oraşul Negreşti, pe DN 15D, şi s-a produs din vina unui şofer care a intrat într-o depăşire fără să se asigure, moment în care s-a lovit frontal cu o altă maşină.

La faţa locului au fost trimise 5 echipaje de poliţie, şapte ambulanţe şi un echipaj SMURD.
'Salvările au stabilizat mai întâi victimele, după care le-au transportat la spital. Acestea aveau multiple trumatisme şi se află în prezent la Unitatea de Primire Urgenţe a SJU Vaslui', a declarat, luni, pentru AGERPRES Aurora Popa, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

De asemenea, la faţa locului au fost trimise şi două autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui pentru că în zonă exista pericolul producerii unui incendiu, în urma combustibilului scurs pe şosea de la cele două autoturisme.
Poliţiştii fac în continuare cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului şi dacă vreunul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie Vaslui, 8 sep /Agerpres/ - O autosanitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe raza oraşului Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Şapte persoane rănite în urma unui accident rutier Şapte persoane au ajuns, sâmbătă dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, în urma unui accident de circulaţie.
Vaslui: Copil în stare gravă la spital în urma unui accident de circulaţie Un copil în vârstă de 12 ani din judeţul Vaslui a fost transportat cu elicopterul SMURD duminică după-amiază la un spital din Iaşi, după ce a fost victima unui accident.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O autosanitară de la Servicul de Ambulanţă judeţean Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident de circulaţie produs din vina unui şofer neatent.