Cele mai citite
 


Prahova: Protest spontan la Sanatoriul TBC din Floreşti
marţi, 8 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste o sută de angajaţi ai Sanatoriului TBC din localitatea prahoveană Floreşti protestează, luni, în curtea unităţii, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a transforma acest centru în cămin de bătrâni.
Potrivit primarului Eugen David, protestul este unul spontan, în această unitate care funcţionează de peste 30 de ani desfăşurându-şi activitatea 126 de cadre medicale.

Sanatoriul TBC din Floreşti are 150 de paturi, gradul de ocupare depăşind, în prezent, procentul de 100%.
'Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi cu privire la decizia de transformare a unităţii în cămin de bătrâni, acesta fiind motivul pentru care medicii protestează în curtea spitalului. Primăria Floreşti a investit de la preluarea de anul trecut peste 100.000 de lei în infrastructura sanatoriului. Am achiziţionat centrale termice şi, de asemenea, am făcut o serie de studii de rentabilitate', a declarat primarul Eugen David

Conform deciziei Ministerului Sănătăţii, patru spitale din Prahova vor fi transformate în cămine de bătrâni, acesta fiind Preventoriul TBC din Poiana Ţapului, Spitalul de Pneumoftiziologie Floreşti, Centrul de Sănătate Bălţeşti şi Centrul de Sănătate Urlaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Protest la Centrul de Sănătate de la Urlaţi faţă de reprofilarea acestuia în cămin de bătrâni Ploieşti, 31 mar /Agerpres/- Peste o sută de persoane - medici, pacienţi, locuitori ai oraşului Urlaţi şi reprezentanţi ai administraţiei locale - au protestat, joi, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de transformare a Centrului de Sănătate din localitate în cămin de bătrâni.
Prahova: Doar unul dintre cele patru spitale propuse pentru reprofilare, de acord cu varianta MS Doar unul dintre cele patru centre de sănătate din judeţul Prahova care se regăsesc pe lista întocmită de Ministerul Sănătăţii (MS) cu unităţile ce vor fi reprofilate a acceptat transformarea în cămin de bătrâni, a declarat miercuri şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova, Cristian Vintilescu...
Prahova: Protest împotriva închiderii spitalului din Urlaţi Aproximativ 300 de persoane protestează vineri în faţa Primăriei Urlaţi împotriva deciziei Ministerului Sănătăţii de a transforma Centrul de sănătate din localitate în cămin pentru bătrâni.
Caraş-Severin: Protest împotriva transformării spitalului din Anina în cămin de bătrâni Peste 700 de oameni au protestat miercuri în centrul oraşului Anina împotriva deciziei Ministerului Sănătăţii de a transforma spitalul din localitate în azil de bătrâni.
Nou protest al angajaţilor Spitalului Caritas faţă de intenţia MS de a transforma unitatea medicală în cămin de bătrâni Bucureşti, 21 feb /Agerpres/ - Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Caritas au protestat, luni, pentru a treia oară, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii (MS) de a transforma unitatea în cămin pentru bătrâni.
Olt: Protest finalizat cu demisia managerului la Spitalul Caracal - Managerul Spitalului municipal Caracal, Octavian Ilinca, a demisionat miercuri, în urma unui protest spontan al salariaţilor, care sunt nemulţumiţi de o decizie a Ministerului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi din unitatea sanitară.