Cele mai citite
 


Brăila: Licitaţie de 1,5 milioane lei, pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe
marţi, 8 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a anunţat, luni, lansarea licitaţiei privind dotarea cu mobilier specific a Ambulatoriului de Specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect care se ridică la aproximativ 1,5 milioane lei fără TVA.
Pentru această achiziţie publică, CJ Brăila organizează procedura de tip licitaţie deschisă prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut, fără etapă finală licitaţie electronică.

Potrivit anunţului publicat în SEAP, vor fi achiziţionate un fotoliu dentar, un scaun ORL, 4 mese ginecologice, 39 de canapele pentru consultaţii, 26 de mese de tratament, 26 de mese pentru instrumentar, 26 de dulapuri pentru instrumente medicale şi dulapuri pentru medicamente, 31 de paravane, 100 de scaune, 2 scaune pe rotile pentru băi galvanice şi 36 de dulapuri tip vestiar.

Durata contractului este de 60 zile începând de la data atribuirii contractului, iar termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente expiră la 15 martie, urmând ca ofertele să poată fi depuse până la 18 martie.
Contractul scos la licitaţie de CJ se înscrie într-un proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 3, Domeniul major de intervenţie 3.1 - Reabilitarea/modernizarea echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Licitaţie pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a anunţat lansarea licitaţiei privind dotarea cu mobilier specific a Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, bugetul alocat fiind de aproximativ 1,5 milioane lei fără TVA.
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi modernizat cu bani europeni Consiliul Judeţean Arad a reuşit să obţină o nouă finanţare având ca destinaţie reabilitarea, modernizarea şi echiparea cu aparatură de specialitate a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, contractul fiind parafat în penultima zi a anului trecut, a informat marţi, în...
Brăila: Consiliul Judeţean a contestat încadrarea Spitalului Judeţean în categoria a III-a Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a trimis la Ministerul Sănătăţii contestaţia privind încadrarea Spitalului Judeţean de Urgenţe Brăila în categoria a III-a, solicitând autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze...
Vrancea: Maşini de intervenţie pentru ISU Vrancea, printr-un proiect finanţat prin POR Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Anghel Saligny" Vrancea va primi 10 maşini noi printr-un proiect european finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.
Brăila: Două milioane de euro pentru reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a lansat pe SEAP procedura de achiziţie publică pentru reabilitarea şi dotarea Blocului Operator, investiţie care se ridică la aproximativ două milioane de euro şi care va fi realizată din bugetul Consiliului Judeţean şi din fondurile propriile ale spitalului.
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...