Cele mai citite
 


O femeie de 52 de ani a născut tripleţi
marţi, 8 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Familia Catherinei Colonges, 52 de ani, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că femeia a născut tripleţi pe 10 ianuarie. Deja mamă a trei copii, de 30, 27 şi 15 ani, şi bunică a trei nepoţi, ea a născut alţi trei copii - Elian, Leonore şi Alexis - într-un spital din Toulouse, informează site-ul closermag.fr.
Potrivit Depeche du Midi, 'tânăra' mamă a fost spitalizată cu două luni înainte de termen, pentru a evita ca ea 'să comită vreo imprudenţă acasă'. Tripleţii au petrecut câteva zile în incubatorul de la spital şi apoi la maternitatea din Cahors. Nou-născuţii se simt bine şi au venit acasă, la Limogne-en-Quercy. Tatăl, Alain Colonges, 51 de ani, este copleşit: 'Este o mare bucurie să fim în familie şi s-o vedem pe Carine (fiica de 15 ani) cum se ocupă cu atâta dragoste de cei mici', încheie closermag.fr.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tripleţi născuţi la maternitatea din Botoşani Primii tripleţi din ultimii opt ani s-au născut, vineri, la Maternitatea din Botoşani, o tânără de 35 de ani aducând pe lume doi băieţi şi o fetiţă.
Galaţi: Tripleţi la maternitatea Buna Vestire O femeie de 34 ani din Galaţi a adus pe lume doi băieţi şi o fetiţă la maternitatea Buna Vestire din Galaţi, ultima naştere de tripleţi la aceeaşi maternitate întâmplându-se în urmă cu 15 ani.
Braşov: Cvadrupleţi - premieră la Maternitatea din Braşov O femeie în vârstă de 22 de ani din localitatea Babadag judeţul Tulcea a născut în noaptea de joi spre vineri, la Maternitatea din Braşov, cvadrupleţi - două fetiţe şi doi băieţi- cu greutatea între 700 şi 800 de grame.
Iaşi: O băcăuancă a născut tripleţi în urma unui tratament de fertilizare O femeie din judeţul Bacău a născut tripleţi în urma unui tratament de fertilizare, a declarat, vineri, prof.univ.dr. Mircea Onofriescu, managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi.
Sibiu: Naştere de tripleţi la maternitatea SCJU, prima după 2013 O naştere de tripleţi a avut loc joi, în cadrul maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, operaţia decurgând în condiţii bune.
Tripleţi identici concepuţi dintr-un singur ovul s-au născut în SUA Trei fetiţe gemene identice, dintre care două siameze, s-au născut într-un spital din Texas, la sfârşitul săptămânii trecute, tatăl lor considerând că naşterea lor au fost "un miracol" trimis de Dumnezeu, scrie agenţia DPA.