Cele mai citite
 


Brăila: Spitalul Judeţean disponibilizează câte 28 de angajaţi pe lună
marţi, 8 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 8 feb /Agerpres/ - Disponibilizările de personal continuă la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila până în luna aprilie, cu o medie de concedieri de 28 de angajaţi pe lună, după cum a declarat pentru AGERPRES directorul instituţiei, Rodica Sin.
Primii vizaţi de noua serie de concedieri sunt angajaţii TESA, unde normativul impus de Ministerul Sănătăţii prevede un număr de 53 de salariaţi cu tot cu personal administrativ, faţă de 128 de salariaţi din această categorie, câţi erau în noiembrie 2010 în unitatea spitalicească din Brăila.
În luna noiembrie 2010, 28 dintre aceştia au devenit şomeri, iar noul val va duce la concedierea a încă 28 de angajaţi, după care vor urma 28 de infirmiere, dacă acestea nu vor accepta posturile de îngrijitoare, unde spitalul are un deficit.
'Comisia paritară a stabilit un număr de 1.486 de persoane. La poziţia infirmiere avem un excedent, iar la îngrijitoare un deficit. Singurul lucru pe care îl poate oferi instituţia este această trecere de pe postul de infirmieră pe poziţia de îngrijitoare', a explicat Rodica Sin.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe a precizat că, din septembrie anul trecut, de la numirea sa în funcţie, fondul de salarii al instituţiei a scăzut cu 600.000 de lei, cheltuielile de salarii fiind de 4,4 milioane de lei, faţă de 4,9 milioane de lei, ceea ce face posibilă desfăşurarea actului medical. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţe continuă seria disponibilizărilor până în luna aprilie Disponibilizările de personal vor continua la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila până în luna aprilie a anului viitor, în medie cu câte 28 de angajaţi pe lună, după cum a declarat miercuri pentru AGERPRES directorul instituţiei, Rodica Sin.
Brăila: Bătaie între mai mulţi tineri pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila, îngreunând pentru câteva zeci de minute activitatea cadrelor medicale, pentru aplanarea conflictului fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.
Brăila: Angiograf biplan la Spitalul Judeţean de Urgenţe Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va avea de anul viitor un angiograf biplan, necesar în procedurile de terapie endovasculară, unul dintre cele mai performante echipamente medicale din Europa şi o noutate pentru România, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţe va fi dotat cu un accelerator liniar de particule pentru radioterapie Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va fi dotat, anul viitor, cu un accelerator liniar de particule, în valoare de peste 3,5 milioane de euro, care ar rezolva problema radioterapiei, a afirmat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţe ar putea deveni clinic Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila ar putea deveni clinic, dacă autorităţile vor reuşi înfiinţarea unei secţii clinice în colaborare de Facultatea de Medicină din Galaţi, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Comasarea spitalelor ar putea duce la pierderi de 7 milioane de euro din finanţări europene Comasarea Spitalului de Obstetrică-Ginecologie şi a celui de Pneumoftiziologie cu Spitalul Judeţean de Urgenţe din Brăila ar putea duce, prin dispariţia personalităţii juridice a celor două instituţii, la pierderi de 7 milioane de euro, bani obţinuţi din proiecte cu finanţare europeană, după cum susţin...