Cele mai citite
 


Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, pe lista datornicilor, din greşeală
luni, 22 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Iaşi, 22 iunie /Agerpres/ - Managerul Spitalului Universitar "Sfântul Spiridon" din Iaşi, Ioan Bârliba, susţine că includerea unităţii medicale pe lista datornicilor la Asociaţia Furnizorilor de Produse Medicale este o "eroare".

Ioan Bârliba a declarat marţi că s-a făcut o gravă greşeală în momentul în care Spitalul "Sf. Spiridon" a fost inclus pe "lista neagră” a datornicilor.

“Nu sunt sume semnificative pentru ca noi să fim pe acea listă. Este o lipsă de respect pentru spital în cazul în care se doreşte stoparea furnizării medicamentelor. Nu există motive, mai ales că datoriile sunt vechi de trei săptămâni” - a afirmat Ioan Bârliba.

El a precizat că datoria este de 200.000 lei, sumă care reprezintă 0,1% din achiziţiile spitalului într-o lună.

Furnizorii de produse medicale au anunţat că vor opri livrările către mai multe spitale din ţară, printre care şi Spitalul Universitar "Sfântul Spiridon" din Iaşi, din cauza datoriilor de peste 85 de milioane de euro. AGERPRES/ (Daniela Malache)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou institut oncologic la Iaşi Bucureşti, 18 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat că Executivul a aprobat înfiinţarea Institutului Regional de Oncologie Iaşi.
Iaşi: Moartea unui consumator de etnobotanice reînvie polemicile ce vizează plimbatul pacienţilor între spitalele ieşene Moartea unui consumator de plante cu efect halucinogen a reaprins spiritele între medici din cauza lipsei în Iaşi, cel mai mare centru universitar medical din estul României, a unui spital care să reunească toate domeniile din sectorul medical.
Iaşi: Bancă de ţesuturi şi celule, la Spitalul Sf. Spiridon Managerul Spitalului Universitar Sf. Spiridon, Ioan Bârliba, a declarat marţi că a primit de curând o adresă din partea Ministerului Sănătăţii prin intermediul căreia a fost înştiinţat că spitalul a primit aprobarea sumei necesare achiziţionării aparaturii pentru înfiinţarea băncii de ţesuturi şi celule...
Iaşi: Spitalul 'C. I. Parhon', preluat oficial în administrare de municipalitate Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a semnat, miercuri, actele de preluare în administrare a Spitalului 'C. I. Parhon' şi, deşi a declarat în repetate rânduri că refuză acest lucru, s-a arătat dispus să sprijine finalizarea lucrărilor de reabilitare a imobilului şi dezvoltarea unor proiecte...
Vaslui: Spitalele din judeţ au datorii de câteva miliarde de lei Spitalele din judeţul Vaslui au în prezent datorii de aproximativ 10 miliarde de lei, restanţe pe care Ministerul Sănătăţii trebuie să le plătească înainte ca unităţile sanitare să treacă în administrarea autorităţilor locale.
Profitul Antibiotice Iaşi a crescut cu 15 la sută, în primul semestru Compania farmaceutică Antibiotice Iaşi a raportat, pentru primul semestru din 2010, un profit net de 17,252 milioane de lei, în creştere cu 15 la sută comparativ cu perioada similară a anului trecut, când s-a cifrat la 15,006 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei transmis Bursei de Valori...