Cele mai citite
 


Traian Băsescu: Nu putem amesteca justiţia cu medicina
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu i-a criticat, marţi seară, al TVR, pe medicii care au o influenţă asupra justiţiei prin acordarea unor certificate medicale ce nu se bazează pe realitate, subliniind că ar trebui ca asistenţa medicală să fie acordată de cadre medicale care sunt certificate a fi morale.
'Va trebui să facem un serviciu specializat pentru cei cărora le plesnesc rotulele când sunt chemaţi la tribunal, altora le plesneşte inima, alţii leşină, alţii devin foarte bolnavi, deşi, altfel, sunt extraordinar de vioi. Deci, va trebui să gândim un sistem în care asistenţa medicală să fie dată de un număr cert de medici care sunt certificaţi a fi morali', a spus preşedintele Băsescu.
El a apreciat că nu trebuie amestecată justiţia cu medicina şi nici cu politica.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PSD critică declaraţiile preşedintelui Băsescu referitoare la starea de sănătate a lui Constantin Nicolescu Preşedintele Traian Băsescu dă dovadă 'de ticăloşie' atunci când se pronunţă asupra stării de sănătate a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu (PSD) şi când sugerează că decizia medicilor de a-l opera pe acesta a influenţat justiţia, afirmă parlamentarii Titus Corlăţean şi Mircea...
Adrian Năstase critică declaraţiile şefului statului cu privire la starea de sănătate a preşedintelui CJ Argeş Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a criticat, miercuri, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu de la televiziunea publică cu privire la starea de sănătate a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
UPDATE Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Asistenţa medicală în perioada Sărbătorilor Pascale Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată, în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte, de Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca - tel: 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - tel: 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon - tel: 021/255.40.90, Spitalul Clinic...
Asistenţa medicală de sărbători Asistenţa medicală de urgenţă în zilele de Crăciun (25-26 decembrie) va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare: Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca - telefon 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - telefon 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' - telefon 021/255...