Cele mai citite
 


6,6 milioane lei pentru plata serviciilor din sănătate
marţi, 23 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Baia Mare, 23 iunie /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Maramureş a primit, din partea Ministerului Sănătăţii, suma de 6,6 milioane lei pentru plata serviciilor medicale efectuate în ultimele cinci luni ale acestui an.

Directorul economic al CJAS Maramureş, Alexandru Bondre, a declarat, marţi, că din cele 6,6 milioane lei urmează să se plătească prestatorii de servicii medicale, cât şi spitalele care funcţioneză în mai multe oraşe din judeţ.

“Din suma alocată, 1,93 milioane lei se vor repartiza serviciului de ambulanţă Baia Mare, serviciu prioritar care deserveşte întreg judeţul Maramureş. Banii au venit într-un moment cât se poate de potrivit, altfel am fi intrat în colaps din cauza problemelor financiare cu furnizorii de servicii, iar Ambulanţa Baia Mare risca să-şi întreruptă activitatea”, a spus Alexandru Bondre.

Directorul economic al CJAS Maramureş a mai precizat că din cauza neplăţii serviciilor medicale contractate, prestatorii, atât spitalele cât şi medicii de familie, se aflau într-o situaţie extrem de complicată. AGERPRES/ (Leontin Cupar)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fonduri de 13 milioane de lei de la Banca Mondială investite în Maternitatea din Botoşani Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost modernizată în baza unui proiect realizat de Ministerul Sănătăţii şi finanţat de Banca Mondială, investiţia de 13 milioane de lei fiind recepţionată miercuri.
Fonduri nerambursabile din partea unui Fond internaţional de investiţii pentru proiecte ale CJ Vâlcea Mai multe proiecte ale Consiliului Judeţean Vâlcea urmează să primească fonduri nerambursabile din partea unui Fond internaţional de investiţii, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele CJ, Ion Cîlea.
Fonduri în valoare de 2, 1 milioane de euro strânse cu prilejul Life Ball Life Ball, cel mai mare eveniment dedicat luptei împotriva SIDA, s-a bucurat cu prilejul desfăşurării celei de a 20-a ediţii a sa, la data de 19 mai 2012, la Viena, de câştiguri record în valoare de 2, 1 milioane de euro, ce urmează să fie utilizate pentru sprijinirea de proiecte internaţionale şi naţionale...
Braşov: Fonduri pentru câte două-trei proteze de şold şi genunchi pe zi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, va primi în acest an mai multe fonduri pentru programele naţionale de sănătate, a anunţat luni directorul spitalului, dr. Adrian Albotă, într-o conferinţă de presă la prefectura Braşov.
Mureş:Fonduri pe patru programe naţionale de sănătate, suplimentate cu aproape 600.000 de lei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a primit o suplimentare a fondurilor pentru patru programe naţionale de sănătate în valoare totală de 578.500 de lei, cu 12% peste valoarea primită iniţial, care a fost de 4,66 milioane de lei, a anunţat, vineri, conducerea spitalului, într-un comunicat...
Fonduri pentru achiziţionarea de echipamente pentru avertizare incendiu în spitale Ministerul Sănătăţii alocă fonduri pentru 62 unităţi sanitare din reţeaua proprie în vederea achiziţionării de echipamente de detecţie şi avertizare incendiu, mentenanţă şi instruire personal, informează un comunicat remis presei luni de MS.