Cele mai citite
 


Vaslui: Cadrele spitalului din Negreşti organizează o acţiune de protest
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de salariaţi ai Spitalului Negreşti din judeţul Vaslui participă miercuri, timp de trei ore, la un marş şi un miting în centrul oraşului, în semn de protest faţă de propunerea Ministerului Sănătăţii de desfiinţare a unităţii sanitare la sfârşitul lunii martie.
Liderii de sindicat de la Spitalul din Negreşti susţin că vor protesta pe principalele străzi din oraş purtând în mâini pancarte pe care vor afişa mesaje împotriva ministrului Sănătăţii şi a Guvernului.
'Nu putem sub nicio formă să acceptăm închiderea spitalului. Nu avem unde să ne ducem cei 130 de angajaţi câţi suntem la spital, în condiţiile în care se va mai desfiinţa un spital în judeţ iar celelalte care vor rămâne au schemele de personal complete. Noi tratăm lunar circa 400 de pacienţi', a declarat miercuri pentru AGERPRES Gabriela Iancu, liderul de sindicat al Spitalului Orăşenesc Negreşti.
Autorităţile sanitare din judeţul Vaslui au fost înştiinţate săptămâna trecută de ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, că două spitale din judeţ vor fi transformate în azile de bătrâni.
Este vorba despre Spitalul de boli cronice Tutova şi Spitalul Orăşenesc Negreşti.
Clădirea spitalului din Negreşti a fost dată în folosinţă în urmă cu doi ani iar la această unitate sanitară sunt arondaţi peste 50.000 de oameni din oraşul Negreşti şi zece comune din zonă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Peste 500 de oameni protestează în oraşul Negreşti împotriva închiderii spitalului Aproximativ 500 de salariaţi şi pacienţi ai Spitalului Negreşti din judeţul Vaslui participă miercuri la acţiunea de protest împotriva propunerii Ministerului Sănătăţii de desfiinţare a unităţii sanitare la sfârşitul lunii martie.
Covasna: Miting de protest al Sanitas împotriva desfiinţării Ambulanţei, CAS, DSP şi Centrului de transfuzie Conducerea Sanitas Covasna a anunţat joi că săptămâna viitoare va organiza un miting în faţa sediului Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de intenţia Ministerului Sănătăţii de a desfiinţa Serviciile de Ambulanţă, Casele de Asigurări de Sănătate, Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică...
Protest al angajaţilor de la Institutul ORL 'Dorin Hociotă' Angajaţii de la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie ORL 'Prof. dr. Dorin Hociotă' din Capitală protestează faţă de decizia MS de a comasa institutul cu Spitalul Universitar.
Vaslui: Două spitale din judeţ se vor desfiinţa Autorităţile sanitare din judeţul Vaslui au fost înştiinţate marţi de ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, că două spitale din judeţ vor fi transformate în azile de bătrâni.
Constanţa: Protest al salariaţilor Spitalului Cernavodă pentru ca unitatea medicală să nu fie desfiinţată Constanţa, 8 feb /Agerpres/ - Circa 100 de salariaţi de la Spitalul Orăşenesc Cernavodă au protestat, marţi, în faţa instituţiei, faţă de intenţia guvernanţilor de a desfiinţa unitatea sanitară.
Protest suspendat al angajaţilor de la Institutul de Fonoaudiologie 'Prof.dr. Dorin Hociotă'' Bucureşti, 14 feb /Agerpres/ - Angajaţii Institutului de Fonoaudiologie 'Dorin Hoceotă' au suspendat protestul declanşat săptămâna trecută, întrucât vineri au fost chemaţi la Ministerul Sănătăţii pentru a rediscuta situaţia institutului.