Cele mai citite
 


Argeş: Craniu uman găsit într-o pădure, trimis la IML pentru expertiză
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un craniu uman, descoperit întâmplător într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Morăreşti, a fost trimis pentru expertiză la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) din Bucureşti, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.
'În ziua de 8 februarie, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat cu privire la faptul că în comuna Morăreşti, în pădure, a fost găsit un craniu uman. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, constatând că la aproximativ 700 de metri de un drum comunal, lângă un copac, se găseşte un craniu fără ţesut pe el, acoperit în proporţie de 50% cu licheni', a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul Dănuţ Dinu.
Poliţiştii au căutat în zonă şi alte rămăşiţe umane, dar nu au găsit nici oase şi nici alte obiecte care ar fi putut duce la identificarea persoanei decedate.
Craniul a fost trimis la INML pentru efectuarea unei expertize medico-legale, în urma căreia se speră că vor putea fi cunoscute vechimea, sexul persoanei decedate şi cauzele morţii. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Fiul academicianului Răzvan Teodorescu a murit în urma unui şoc toxic, posibil intoxicaţie cu venin de şarpe Ion-Vladimir Theodorescu, fiul academicianului Răzvan Theodorescu, a murit în urma unui şoc toxic, ce ar fi putut fi provocat de muşcătura unui şarpe veninos, potrivit primelor concluzii ale necropsiei.
Argeş: Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul nou-născutului abandonat lângă un cimitir Încadrarea juridică în cazul nou-născutului abandonat lângă un cimitir din localitatea argeşeană Geamăna a fost schimbată, miercuri, din rele tratamente aplicate minorului în tentativă de omor.
Argeş: Tânăr găsit în comă într-o pădure Un tânăr de 30 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost găsit duminică în comă, într-o pădure din localitatea argeşeană Cotmeana, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a fost diagnosticat cu intoxicaţie medicamentoasă.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Argeş: Anchetă în cazul unui bebeluş abandonat lângă un cimitir Un bebeluş în vârstă de aproximativ două săptămâni a fost găsit, marţi, abandonat în apropierea unui cimitir din localitatea argeşeană Geamăna, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei, care poate fi acuzată de rele tratamente aplicate minorului.
Argeş: Încă 13 copii internaţi în cursul nopţii la spitalele din judeţ Alţi 13 copii au fost internaţi în cursul nopţii de miercuri spre joi în spitalele din Argeş, fiind confirmate patru cazuri de rotavirus şi patru de boală diareică acută, potrivit unei informări transmise joi de Instituţia Prefectului.