Cele mai citite
 


Mai multe proiecte de hotărâri privind desfiinţarea unor unităţi sanitare, pe agenda şedinţei de guvern
miercuri, 9 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 9 feb /Agerpres/ - Guvernul ar putea adopta în şedinţa de miercuri mai multe proiecte de hotărâri privind desfiinţarea şi reorganizarea unor unităţi sanitare publice cu paturi din judeţele Mureş şi Dolj, aflate în subordinea Ministerului Sănătăţii.
Potrivit unui comunicat remis de Executiv, pe ordinea de zi se află şi un Memorandum de Înţelegere între Ministerul Apărării Naţionale din România şi Ministerul Apărării Naţionale din Republica Lituania privind cooperarea în domeniul apărării, semnat la Bucureşti, la 12 iunie 2010 şi la Vilnius, la 24 august 2010.
Un alt proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului se referă la aprobarea proiectelor selectate în sesiunea 21 septembrie 2009 - 12 octombrie 2009 şi a finanţării acestora, în cadrul Programului naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi.
Pe agenda Executivului se mai află informări privind absorbţia fondurilor europene, Planul Naţional de dezvoltare a infrastructurii şi sprijinirea mediului de afaceri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău:Prima promoţie de asistenţi medicali comunitari din programul de incluziune socială al UNICEF, gata de muncă Un număr de 35 de asistenţi medicali comunitari au finalizat, marţi, cursurile speciale organizate pentru derularea în judeţul Bacău a unui amplu proiect de ,,Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunităţii', susţinut de UNICEF România şi Consiliul Judeţean şi cofinanţat...
Bacău: CJ a adresat o "plângere prealabilă" Ministerului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi în spitalele judeţului Consiliul Judeţean (CJ) Bacău, sub semnătura preşedintelui instituţiei, social-democratul Dragoş Benea, a adresat joi o "plângere prealabilă" către Ministerul Sănătăţii prin care reclamă că, în baza unui ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial la finele lunii martie, au fost reduse cu 102 paturi...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Conf. dr. Horaţiu Suciu: Este necesară o strategie naţională în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice (interviu) Şeful Clinicii Chirurgie Cardiovasculară Adulţi şi Copii Tg. Mureş, conf. dr. Horaţiu Suciu, a subliniat într-un interviu acordat AGERPRES că în România nu există cardiologie intervenţională pediatrică, deşi sunt numeroase patologii care pot fi tratate în acest mod şi care pot scuti numeroase intervenţii...
Proiect de HG: Numărul total de paturi aprobat la nivel naţional pentru 2014 va fi de 120.950 Numărul total de paturi aprobat la nivel naţional pentru anul 2014 este de 120.950, iar pentru anul 2015 este de 119.950, prevede unui proiect de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Planului naţional de paturi pentru perioada 2014 - 2016 pus în dezbatere publică pe site-ul ministerului Sănătăţii.
Mureş: Recepţie finală a unicului proiect din ţară pe îmbunătăţirea sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă Reprezentanţii judeţelor din Regiunea de Dezvoltare Centru, ai ministerelor Administraţiei şi Internelor, Dezvoltării şi Turismului şi Sănătăţii au participat, sâmbătă, la Târgu Mureş, la recepţia finală a primului proiect regional din ţară care a intrat în finanţare după aderarea României la Uniunea...