Cele mai citite
 


Consiliul Concurenţei analizează concentrarea economică din piaţa serviciilor de dializă
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin care Fresenius Nephrocare Romania preia controlul asupra societăţilor Renamed Medical Service II, Renamed Dialcare, Renamed Nefrodial şi Renamed Nefrodiamed, se arată într-un comunicat al autorităţii naţionale de concurenţă.
Potrivit documentului, Consiliul Concurenţei analizează şi operaţiunea de concentrare economică prin care Fresenius Medical Care Beteiligungsgesellschaft mbH preia controlul asupra societăţilor Nefromed şi Neformed Dialysis Centers. Fresenius Medical Care Beteiligungsgesellschaft mbH şi Fresenius Nephrocare Romania SRL fac parte din acelaşi grup.
Toate societăţile implicate în cele două operaţiuni de concentrare economică activează pe piaţa serviciilor de dializă.
Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunile de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.
Consiliul Concurenţei invită părţile terţe interesate să-i transmită eventualele observaţii sau puncte de vedere în legătură cu operaţiunile de concentrare economică notificate, până la 21 februarie 2011, prin fax, prin e-mail sau prin poştă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor centre de dializă de către Fresenius Nephrocare România Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunile de concentrare economică realizate prin dobândirea controlului unic de către SC Fresenius Nephrocare România SRL, asupra SC Renamed Medical Service II SRL, SC Renamed Dialcare SRL, SC Renamed Nefrodial SRL şi SC Renamed Nefrodiamed SRL, se arată într-un...
Pacienţii care fac dializă se pot bucura acum de un nou sejur la munte, la IHS Buşteni, unde îi aşteaptă un peisaj mirific cu multă zăpadă IHS (International Healthcare Systems) continuă campania “Dializa în vacanţă”, prin care pacienţii care suferă de insuficienţă renală cronică, se pot bucura de un nou sejur în staṭiunile de pe Valea Prahovei, alături de cei dragi, fără a avea grija tratamentului medical.
Al IX-lea Congres Naţional de Nefrologie, Dializă, Transplant Renal şi Acces Vascular cu participare internaţională - Ştiinţă şi inovaţie la cele mai înalte standarde Pentru prima oară în domeniul nefrologiei, un congres medical va îmbina teoria ştiinţifică şi practica atelierelor de lucru. Zeci de ore de dezbatere, transmisiuni live de la Institutul Clinic Fundeni, totul într-un singur eveniment medical de renume: Al IX-lea Congres Naţional de Nefrologie, Dializă...
MEDTRONIC ADAUGĂ UN PORTOFOLIU DE APARATURĂ DE DIALIZĂ ŞI NOI SOLUŢII DE ÎNGRIJIRE RENALĂ, PRIN ACHIZIŢIONAREA BELLCO Medtronic plc (NYSE: MDT) anunţă achiziţionarea companiei private Bellco, pionier în soluţii de tratament prin hemodializă. Decizia serveşte angajamentul de a îmbunătăţi rezultatele obţinute, de a extinde accesul la tratamente şi de a optimiza costurile şi eficienţa în cazul bolii renale în stadiu final...
O nouă promisiune îndeplinită: IHS deschide porţile noului Centru de Nefrologie şi Dializă IHS Craiova - Terapii integrate pentru pacienţi cu Boală Cronică de Rinichi International Healthcare Systems (IHS), companie membră a grupului SofMedica, a inaugurat astăzi noul sediu al Centrului de Nefrologie şi Dializă din Craiova. Acesta a fost conceput din start pentru a răspunde nevoilor specifice ale unui număr în creştere de pacienţi, dintr-un mare municipiu...
Tulcea: Persoanele care au nevoie de dializă, blocate în localităţi; urgenţele medicale, preluate cu elicopterul Autorităţile tulcene fac demersuri pentru deblocarea cât mai rapidă a unor drumuri judeţene şi naţionale pentru ca în cursul zilei de marţi cele aproape 35 de persoane care au nevoie de dializă să poată ajunge în municipiul reşedinţă de judeţ.