Cele mai citite
 


Suceava: Bolnavii din judeţ vor beneficia de serviciile a trei centre de permanenţă
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei centre de permanenţă urmează să fie înfiinţate în judeţ, la solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur.
Directorul DSP Suceava, Ludovic Abiţei, a declarat presei, miercuri, că preşedintele CJ Suceava i-a solicitat să facă demersurile necesare pentru deschiderea unor astfel de centre în localităţile Dolhasca, Broşteni şi Solca. Abiţei a spus că propunerea lui Flutur se poate concretiza în acest an, precizând că pentru asigurarea asistenţei medicale într-un centru de permanenţă este nevoie de 7 - 8 medici, care urmează să fie plătiţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
Spaţiile trebuie puse la dispoziţie de consiliile locale din oraşele respective iar dotările urmează să fie finanţate de Ministerului Sănătăţii, prin DSP Suceava.
Până în 2008, în judeţul Suceava au funcţionat mai multe centre de permanenţă, dar au fost închise, pe rând, deoarece medicii au refuzat să le mai deservească pe motiv că nu erau retribuiţi pentru aceste servicii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Spitalul judeţean şi un altul privat au fost verificate de CJAS şi DSP Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Suceava şi DSP Suceava au demarat, luni, acţiuni de control la spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou" şi spitalul Bethesda, o clinică privată, în baza cererii ministrului sănătăţii şi preşedintelui CNAS.
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Suceava: Servicii medicale în străinătate de peste 7,5 milioane lei decontate în 2015 de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a decontat, în cursul anului trecut, peste 7,2 milioane lei pentru servicii medicale oferite asiguraţilor în state ale Uniunii Europene, a declarat joi, într-o confeinţă de presă, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.
Suceava: CJAS încheie acte adiţionale în valoare totală de 33 milioane lei pentru serviciile medicale în aprilie Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Suceava va încheia şi pentru luna aprilie 2014 acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2013, a declarat directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Suceava: Medici sancţionaţi pentru prescrierea incorectă a Erdomed, Giko Biloba şi Cerebrolysin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a amendat 287 de medici de familie şi specialişi, cu care se află în relaţii contractuale, cu suma totală de 107.517 lei, pentru nerespectarea protocoalelor la prescrierea unor medicamente, a declarat presei, vineri, directorul instituţiei, Adela...
CJAS Suceava a încheiat acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale pentru trei luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat, pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale în judeţ în perioada ianuarie - martie 2014, acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din anul 2013, a declarat presei...