Cele mai citite
 


Sălaj: Carantină la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean din Zalău
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a limitat, începând de miercuri, accesul vizitatorilor pentru secţia de boli infecţioase, măsura fiind luată după ce în judeţ s-au înmulţit afecţiunile respiratorii şi au apărut patru cazuri de gripă, unul dintre ele soldat cu deces.
'Pentru secţia de boli infecţioase sunt restricţii de vizită. Am avut multe cazuri de gripă. Sunt nişte restricţii privind vizitele, să nu vină lumea în spital, numai la secţia de boli infecţioase. Nu sunt probleme deosebite pentru ceilalţi pacienţi. Având în vedere lucrurile care s-au mai întâmplat şi timpul acesta, în care foarte mulţi copii au avut afecţiuni respiratorii, s-a considerat că e mai bine să fie mai puţine vizite. Oamenii exagerează şi nu strică un pic de restricţie pentru că orice om care intră în spital are şanse să ducă şi să primească ceva de acolo', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Ioan Mureşan, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.
Conform datelor furnizate de Ministrul Sănătăţii, în ultima săptămână în Sălaj au fost confirmate trei cazuri de gripă, dintre care două cu virusul AH1N1 şi unul cu tulpina B, la finele lunii ianuarie înregistrându-se decesul unui bărbat de 36 de ani, infectat cu virusul AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Sistem modern de porţionare şi distribuţie a hranei pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău Un sistem modern de porţionare şi distribuţie a hranei pacienţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, realizat în urma unei investiţii de peste 700.000 lei a unei companii locale, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj, a fost inaugurat miercuri, în prezenţa oficialităţilor locale şi a a finanţatorilor
Sălaj: Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean, declarat "practicianul anului" de o societate medicală din Marea Britanie Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Ramona Marincaş, a fost recompensată cu premiul "Practitioner of the Year 2016 Finalist Highly Commended", în cadrul premiilor anuale acordate de Societatea de Prevenire a Infecţiilor (IPS) din Marea Britanie, distincţia fiindu-i înmânată...
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.
Sălaj: Coplată minimă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Coplata pentru serviciile medicale spitaliceşti acordate în regim de spitalizare continuă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost stabilită la cinci lei, nivelul minim legal acceptat.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, în vizită în judeţul Sălaj Modul în care au fost investiţi banii alocaţi de Ministerul Sănătăţii pentru modernizarea unor secţii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, dar şi problemele cu care se confruntă sistemul medical din judeţul Sălaj îi vor fi prezentate vineri, ministrului de resort Ladislau Ritli, cu prilejul...
Sălaj:Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean, nominalizat pentru premiile unei societăţi de prevenirea a infecţiilor din Anglia Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Ramona Marincaş, a fost nominalizată la categoria "Practicianul anului în prevenirea şi controlul infecţiilor", în cadrul premiilor anului 2016, acordate de Societatea de Prevenire a Infecţiilor (IPS) din Marea Britanie.