Cele mai citite
 


Vrancea: Fiscul a depăşit programul de încasări cu 0,7%
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii fiscali vrânceni au depăşit programul de încasări transmis de Ministerul Finanţelor Publice pentru luna ianuarie 2011 cu 0,7%.
Conform Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Vrancea, încasările s-au ridicat la 51,6 milioane lei, din care 26,3 milioane lei la bugetul de stat, 16,5 milioane lei la bugetul asigurărilor sociale de stat, 8 milioane lei la bugetul Fondului naţional pentru asigurări de sănătate şi 0,6 milioane lei la bugetul asigurărilor sociale de şomaj.
''Programul de încasări transmis de MFP a fost realizat în proporţie de 90,73% la bugetul de stat, 108,42% la BAS, 116,89% la bugetul de şomaj şi 125,99% la CASS. În ianuarie 2011, încasările din impozitul pe venit au fost principala sursă la bugetul de stat, cu o pondere de 45,46% în total venituri încasate, urmate de taxa pe valoarea adăugată cu 40,57%'', au precizat reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice.
Din TVA s-au încasat 10,6 milioane lei, iar din impozitul pe venit 11,9 milioane lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Românii care obţin venituri în străinătate nu plătesc asigurări de sănătate dacă fac dovada că plătesc acolo Românii care au domiciliul în ţară, dar obţin venituri în străinătate, nu trebuie să plătească, în 2016, contribuţii la sănătate dacă deţin o asigurare pentru boală şi maternitate în alt stat membru al Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene sau în statele cu care România...
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
Vrancea: Medicii de familie sunt nemulţumiţi de taxele pentru evaluare Medicii de familie sunt nemulţumiţi de taxa de evaluare care trebuie plătită către Casa de Asigurări de Sănătate.
Preşedintele CAS Vrancea crede că trei lanţuri farmaceutice au acaparat piaţa medicamentelor Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, Mihai Copaci a precizat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că trei lanţuri farmaceutice eliberează cele mai multe reţele medicale iar în acest circuit sunt implicaţi şi medicii care îşi direcţionează pacienţii doar către aceste farmacii.
Vrancea: Fiscul a depăşit planul de încasări în primul semestru Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Vrancea a realizat, în primul semestru, venituri bugetare în sumă de 313,633 milioane lei, cu 8,5% mai mult faţă de programul de încasări bugetare comunicat de Ministerul Finanţelor Publice.
Vrancea: Conflict între medicii de familie şi CAS Patronatul Medicilor de Familie Vrancea a anunţat că va deschide un conflict cu Casa de Asigurări de Sănătate, calendarul măsurilor de protest fiind stabilit în perioada următoare.