Cele mai citite
 


Alba: Adolescent decedat din cauza gripei noi
joi, 10 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un adolescent din judeţul Alba a murit într-un spital din Cluj-Napoca din cauza gripei AH1N1, pe fondul complicaţiilor cauzate şi de obezitate, au informat miercuri reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Alba.
Băiatul avea 15 ani şi locuia într-o localitate din Munţii Apuseni. El nu a fost spitalizat în Alba, ci într-o unitate din Cluj-Napoca.
Cazul este unul izolat în judeţ, susţin autorităţile sanitare din Alba.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Alba, în judeţ nu au fost semnalate alte cazuri de gripă de tip nou şi nici de gripă sezonieră.
Şapte persoane au murit în iarna anului trecut în judeţul Alba din cauza gripei noi pe fondul unor boli asociate. Au fost înregistrate atunci peste 80 de cazuri de îmbolnăviri de gripă nouă, din care şapte s-au soldat cu deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Alba: Bărbat decedat din cauza gripei Un bărbat de 33 de ani dintr-un sat de lângă Alba Iulia, internat din 4 martie la Secţia ATI, ventilat mecanic pe toată perioada spitalizării, a murit din cauza gripei, au informat, luni, reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Primul deces cauzat de gripa nouă Un bărbat de 37 de ani din Munţii Apuseni este prima victimă a gripei de tip nou în judeţul Alba, acesta decedând la Spitalul din Alba Iulia pe fondul unor tare organice, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Adrian Teodoru.
Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.
Alba: Niciun caz de gripă nouă sau sezonieră în judeţ În judeţul Alba nu a fost înregistrat, până luni, niciun caz de gripă nouă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Cristina Galoş.