Cele mai citite
 


Dr Lipton - Sa megem catre LUMINA si KI-OM-LOGIA
joi, 10 februarie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Tehnica Radianta, Carti
 

Constatările și recomandarile, pentru această perioadă de criză, făcute de catre Dr. Bruce LIPTON în mesajul din 10 Februarie 2011 cu titlul Să mergem spre Lumină.

Completăm aceste constatări și recomandări cu instrumentele si soluțiile practice oferite de noi în cadrul cursurilor de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®, integrate celorlalte solutii dedicate Prelungirii Vieții Active, Stării de Bine și Promovării Sănătății în cadrul KI-OM-LOGIEI

Gândiți dincolo de Genele voastre

Februarie 2011

 

Dragi Celule Imaginare și Creatori Culturali,

Să mergem spre Lumină

Criza aprinde evoluţia. Provocările şi crizele cu care lumea se confruntă astăzi sunt de fapt semne că schimbarea este iminentă.

Ne confruntăm cu evoluția noastră.

 

Cât de mulți dintre voi, dragi cititori, ați primit noutățile din septembrie până în ianuarie, pe care eu nu le-am trimis?

 

Credeți că a fost experimentul meu, aparent fără succes, de a vă trimite Epistole Mentale Eterice Magice („MEMES”?) fără a folosii calculatorul?

 

Ei bine, iată care este adevăratul motiv pentru care eu nu am mai reușit să vă trimit mesajul lunar:

 

În ultimul an, viața Margaretei și a mea, ca și a voastră, a avut un ritm accelerat ca și ritmul evoluției Umanității care este într-o stare accelerată. În toată această perioadă am fost mai mult pe drum, încât în total am fost acasă mai puțin de 2 luni. Noutățile lunare, din ultima perioadă, au dispărut din cauza deplasărilor, ca un carusel nonstop, care au consumat viața noastră. Îmi pare rău pentru acest lucru. Acum am redus frecvența deplasărilor și sper să păstrăm contactul periodic în următoarele luni. Vă mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea voastră.

 

 

Imperativul nostru azi este Calling sau

Vocația Vieții

Pe tot parcursul anului am fost onorat de către invitații de a participa și contribui la evoluția comunităților like-minded din întreaga lume. Peste tot am vizitat, din Noua Zeelandă către Rusia (de la Moscova a trecut 2 zile prin București și a susținut pe 29 Septembrie 2010 Conferionța dedicată lansării cărții Evoluție Spontană) , de la Tampa la Toronto, de la Esalen la Edinburgh, oamenii de pretutindeni au reacționat la o conștientizare intuitivă a faptului că civilizația este în pragul unei revolte iminente. Cetățenii din fiecare colț al planetei au fost într-o luptă corp la corp cu același fenomen fundamental biologic, o trăsătură caracteristică a fiecărui organism viu cunoscut ca imperativ biologic.

Oamenii de știința au recunoscut că toate organismele, de la cele mai mici bacterii până la oameni și dincolo de aceștia, sunt dotate cu o unitate comportamentale înnăscute, numită Imperativ Biologic,  care îi obligă să reacționeze la orice amenințare care compromite supraviețuirea. Imperativul Bilogic afirmă că atunci când viața unui un organism sau a unei specii este amenințată, aceste forme de viața vor angaja inconștient răspunsurile comportamentale necesare pentru păstrarea vieții lor.

De exemplu, dacă încercați să ucideți o bacterie, aceasta nu va "sta" pasivă acolo și să accepte această soarta. Acest organism primitiv va implica o varietate de procese celulare pentru a susține viața sa, din punct de vedere fizic deplasându-se departe de amenințare, încapsulându-se în interiorul unui scut protector cunoscut ca un spor.

În fiecare țară vizitată, ne-am întâlnit publicul iubitor care tocmai a "cunoscut", în profunzimea lor, că viitorul imediat va prezenta provocări profunde pentru supraviețuire. Intuiția ia condus la realizarea că aceasta este manifestarea unui Imperativ Biologic "activat". Interesant este faptul că în întreaga lume, temerile oamenilor au fost, în esență, axate pe aceleași aspecte: siguranța locului de muncă, diminuarea finanțelor, schimbările climatice cu consecința lor principală penuria alimentară iminentă.

Amenințările percepute nu sunt doar direcționate către oameni ca persoane individuale, amenințările sunt o provocare pentru supraviețuirea omenirii - un super-organism format de 7 miliarde „Celule” umane.

Lumina în întuneric
Așa cum am subliniat în

Biologia Credinței, există doar trei răspunsuri pe care un organism le poate avea la orice stimul:

 

- să se deplaseze spre el unde avem un răspuns de creștere, angajare și probabil de asimilare a stimulului;

- să se depărteze de el unde avem un răspuns de protecție, iar dacă individul este foarte aproape de stimul să încerce să scape de acesta.

 

- să îl ignore , în această situație individul nu îi atribuie nici o semnificație (pozitivă sau negativă) ci pur și simplu îl ignoră.


La momentul actual, "pare" că:

- o mare parte din public răspunde la amenințările iminente de dispariție prin adoptarea unui răspuns de protecție de inhibare a creșterii la temerile lor percepute.

- iar un număr la fel de mare de oameni sunt pur și simplu ignoră avertismentele lor Biologice Imperative cu ideea că lucrurile se vor îmbunătăți în curând.

Și totuși ... Sunt atât de fericit să vă comunic acest adevăr. ... Experiențele din călătoriile noastre sugerează că o populație mondială masiv și în continuă creștere răspunde la întunericul perceput cu un comportament de susținere a vieții și de promovarea creșterii prin crearea de Comunități Conștiente. În întreaga lume, un număr tot mai mare de oameni, în fiecare zi, împărtășesc o mare realizare:
că nu suntem la cheremul forțelor din afara noastră. Oamenii care doresc responsabilizarea personală sunt atrași de aceste Comunități Conștiente în care ei încep să învețe și să experimenteze cu adevărat cum sunt ele de puternice în modelarea caracterul vieților lor.

- DL-Completare și Soluțiile noastre:

         O astfel de comunitate este și cea a absolvenților Cursurilor noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

Tema centrală a acestor Comunități Conștiente în evoluție este evident preocuparea legată de supraviețuire, şi în această privință, în esență, membri lor au ajuns toți la aceeași concluzie:
Trebuie să ne schimbăm profund modul în care trăim pe această planetă! Dar, țineți minte, noul comportament de susținere a vieții nu poate fi construit pe credințele culturale existente, pentru faptul că aceste credințe culturale sunt cauza problemei.
-DL-:

          - În cadrul KI-OM-LOGIEI oferim un nou mod de viață prin Managementul Activ al Stresului folosind zilnic cei 4 R


În consecință, civilizația trebuie să treacă printr-o fază de haos, un timp în care credințele culturale vechi vechi se vor transforma în noi conștientizări.
Sistemul nostru de avertizare al Imperativul Biologic răspunde la perioada de haos iminentă. Din fericire, evoluția internetului reprezintă o forță vitală în constrângerile perioadei de haos inevitabilă, deoarece el asigură o extindere aproape instantanee în conștientizarea la nivel mondial.

Deci, dacă suntem într-o perioadă de haos, cum să reacționăm vreme de furtuna? Dacă ne concentrăm atenția asupra stării înfricoșătoare de eroziune a civilizației, energia noastră alimentează de fapt, vechea paradigmaă Nu vreau să spun că noi ar trebui să "punem capul în nisip," ci trebuie sa fim conștienți de problemele de mediu care evident, sunt fundamentale pentru supraviețuirea noastră. Ideea mea este că noi nu ar trebui să "investim" energia noastră, cu preocupări cu privire la vechea paradigmă, ci mai degrabă să canalizam energia noastră în procesele concepute pentru a crea o planetă mai armonioasă.
Supraviețuirea este sporită de lucru pentru ceva pozitiv, mai degrabă decât de lucru împotriva ceva negativ.

Dar ce putem face noi, ca indivizi, pentru a atenua consecințele haosului iminent? Poate că putem lua o lecție de la pompieri.
Prin schimbarea focalizării conștiinței noastre, putem traversa în siguranță calea de foc. O problemă apare atunci când luăm în considerare faptul că fiecare dintre noi a creat propria noastră unică cale "de foc" în viață. Prin urmare, nu există "un plan" pentru supraviețuire, care se potrivește tuturor.

Să Calculăm șansele de Supraviețuire
În loc de formularea prescripții specifice, aș dori să vă ofer "
ECUAȚIA SUPRAVEȚUIRII", pe care Steve și eu am prezentat-o în cartea
EVOLUTIE SPONTANA
Factori din această ecuație se aplică pentru supraviețuirea fiecărui om, precum și a Umanității, comunitatea colectivă a tuturor oamenilor. Supraviețuirea civilizației sau a fiecărui om este afectată în mod direct de către fiecare element din această formula. Pe unii dintre factorii îi putem influența dar alții sunt în afara controlului nostru. Calea către durabilitate se bazează pe pregătirea pentru acei factori care sunt în afara controlului nostru, în timp ce învățăm stăpânirea factorilor care îi putem influența.

Supraviețuirea = (Energia Totală - [Cheltuielile de Creștere + Cheltuieli pentru Protecție]) X (Disponibilitate Resurse) X (Eficientă) X (Conștientizare)

În formulă,
Energia Totală se referă la cantitatea de energie disponibilă pentru organism. Din acest total, trebuie să scădem Energia folosită pentru a finanță Creșterea procesele care susțin viata. Aceeași sursă de Energie este de asemenea folosită pentru a împuternici comportamentele unui individ de Protecție, necesare pentru a îndepărta amenințările cu care se confruntă zilnic . În lumea de astăzi, constatăm că valoarea totală de energie disponibile pentru fiecare persoană este în scădere, ceea ce înseamnă noi trebuie să învățăm acum pentru a economisi energia noastră.
Energia necesară să crească și să mențină un organism este de fapt un buget fix. Cu toate acestea,
Energia cheltuită pentru protecție este o variabilă bazată pe amenințările reale și percepute de mediu. Cu cât avem mai multă frică în viața noastră, cu atît mai multa energie o folosim pentru a ne proteja. Prea multă frica poate faliment bugetul de Energie și să compromită funcțiile de creștere necesare pentru a susține viața. Pur și simplu, putem fi "speriați de moarte" și chiar putem murii de frică.

Biologia Credinței descrie cum frica reprezintă cauza primară a bolilor în sine generând o datorie medicală care poate duce la falimentarea unei națiuni.

În consecință, Bugetul de Energie Vitală pentru Creștere a unui individ poate fi subminata de o nevoie de supra-activă, sau de credința într-o nevoie, pentru Protecție. Unul dintre principalii factori în consolidarea supraviețuirii noastre este de a redirecționa energia pe folosită în prezent pentru a alimenta și ne apăra împotriva fricii. Mai ales ca cea mai mare parte frica este generata de mass-media care este plătită de către beneficiari corporativ de frică - complexul militar industrial și industria de asistență medicală.

Așa cum oamenii au devastat Pământul și au exploatat resursele sale, noi recunoaștem acum că am ajuns la un declin al Disponibilității de Resurse care poate compromite serios supraviețuirea noastră. Prețul petrolului a ajuns la un asemenea nivel încât devine o amenințare pentru supraviețuirea profundă la nivel mondial. Poate mai grav, ne confruntăm cu un declin rapid în resurse de hrană din cauza schimbărilor climatice, poluarea mediului, moartea în masă albienelor și a altor perturbări grave ale mediului înconjurător.

Poate noi poate fi capabili să inverseze această tendința, dar fiind avertizată de pericolele generate de aceasta ne oferă avantaje tactice în optimizarea comportamentului nostru viitor. În mai Buletinul Informativ din Mai 2010, am extins pe această temă de pregătire de urgență. (vedeți
și recomandările Zilei Mondială a Sănătății din 2008  dedicată

Protejarii Oamenilor îmmpotriva efectelor dăunătoare a Schimbarilor Climatice ) Doresc să subliniez că acum este un moment bun pentru a vă face stocurile necesare nevoilor dvs. și de a amortiza împotriva șocului potențial generat de haosul ce va urma. În momentul de față, resursele sunt disponibile și pot fi puse deoparte pentru proverbialul "zile negre." Luați în considerare disponibilitatea resurselor ca un factor fundamental în asigurarea un avantaj de supraviețuire într-o lume practic instabilă. Atunci când o persoană are sentimentu de siguranță, atunci acea persoană devine un factor care contribuie la evoluția pozitivă a întregii comunități.

Din fericire,
doi din cei mai importanți factori care guvernează Supraviețuirea sunt Eficiența și Conștientizarea.

 

Noi suntem "norocoși" în ceea ce privește faptul că putem influența personal Eficiența și Conștientizarea noastră, care au o influență profundă în procesul nostru de Supraviețuire.

 

 

Noi putem obține Beneficii importante investind Energia noastră Vitală și Eforturile noastre zilnice pentru îmbunătățirea nivelelor noastre de Eficiență și Conștientizare:

Eficiența ne asigură ne asigură conservare energiei și resurselor. De-a lungul anilor am fost programați să creadă că resursele vor fi întotdeauna suficiente, și ca urmare comportamentele noastre subconștiente nu au fost sensibilizate de necesitatea de a fi eficienți .. Consecința ineficienței duce în final la dispariția noastră ca indivizi și la nivel planetar ca Umanitate. De fiecare dată când conservăm energie și resurse, economiile se adaugă la durata de viață a biosferei

 

Conştientizarea are mai puternică influență în asigurarea unei lumi durabile. Așa cum subliniez în lucrările mele, limitările noastre sunt în primul rând o manifestare a propriilor noastre convingeri limitare. Lumea se trezește la faptul că fiecare dintre noi este un puternic co-creator al vieții, și dacă vom coopera, ca celulele într-un corp uman sănătos, putem crea literalmente Raiul pe Pământ.

De mii de ani am fost programați să ne perceapă pe noi ca victime neajutorate care încearcă să supraviețuiască într-o lume a bătăliilor fără sfârșit.
În tot acest timp, în primul rând Biserica și, mai recent, Medicina (industria de îngrijire a sănătății) ne-au convins de statul nostru ca ființe neajutorate, că suntem dependenți de serviciile lor pentru a dobândi armonia spirituală și sănătatea. Având în vedere taxe exorbitante pentru serviciile lor, putem spune fora să greșim că aceste "industrii" nu au fost strict dedicate pentru o misiune umanitară.

Astăzi însă, noua conștientizare privind trilogia Spirit-Minte-Corp oferă publicului adevărul că niciodată nu suntem deconectați de la Spirit și că trupurile noastre sunt într-o Continuă și Naturală stare de Auto-Vindecare. Fuziunea dintre Științele de Frontieră cu Înțelepciunea Antică ne oferă o înțelegere care ne permite să ne protejăm de imaginii noastră de pînă acum de afi programați ca "victime" permanente. Cunoașterea este putere, iar această cunoaștere speciala a "Eului" ne oferă posibilitatea de a recâștiga responsabilizarea personală și controlul asupra expandării continue a vieților noastre.

Conştientizarea este factorul cel mai puternic în influențarea Supraviețuirii. Cunoștințele care au modelat viețile noastre în calitate de copii a fost fundamental revizuite, oferind noi și mai durabile Conștientizări care ne asigură suportul nostru cât și al Mamei Pământ. Noi trebuie să căutăm aceste noi cunoștințe, pentru că sunt cheia supraviețuirii și evoluției noastre. Comunitățile conștiente sunt o sursă primară pentru această nouă ințelepciune a auto-implicării.

Lumina de la Orizont
Margareta și cu mine suntem încântați și încurajați de experiența personală personal a impactului pe care
conceptul Noua Biologie, prezentată în cartea
BIOLOGIA CREDINTEI îl are asupra Comunităților conștiente din întreaga lume. Este o adevărată conștientizare a faptului că acest concept al Noii Biologii oferă o piatră de temelie în evoluția omenirii. Noua Cunoaștere a "Eului" eliberează umanitatea de la două milenii de programare culturală demotivantă care a constrâns creativitatea noastră conștientă.

Cu toate acestea,
puterea de a influența viața noastră nu vine din simpla deținere a acestei Conștientizări, ea vine din comportamentele noastre din viața zilnică formate de această Conștientizare. Pur și simplu, nu e vorba despre mersul pe jos ... ci mersul pe jos care contează ..

Acum nu este momentul să prinși în frica de haos sau deconectați cazând pradă "armele de distragere în masă." Noi trebuie să colectăm Conştienţa noastră și să optimizăm Eficiența noastră, astfel încât să putem participa activ la cea mai mare aventură din istoria omenirii - Evoluția Conștientă!

Cu iubirea si lumina,
Bruce


 

Cărţi de consultat:
În sprijinul extinderii Consitenței Umane, Vă sugerez să consultați cîteva cărți noi cu informații minunate , care vor spori eforturile noastre de a evolua:

Joan Borysenko’s, Fried: Why You Burn Out and How to Revive, Go to website >>

Marci Shimoff’s, Love For No Reason: 7 Steps To Creating A Life of Unconditional Love,Go to website >>

Eldon Taylor’s,
What Does That Mean?
Go to website


Judith Orloff’s, 
Emotional Freedom,
Go to website

Colette Baron Reid,
The Map ... Finding the Magic and Meaning in the Story of Your Life, 
Go to website

Arielle Ford’s,
The Soulmate Secret,
Go to website

-----

Dacă locuiți în Noua Zeelandă, vă recomand să fiți alături de mine la acest eveniment:
Ficino Educational Foundation Presents Beyond Belief, Auckland, New Zealand Thursday, Feb 24, click here:
Go to website

.................................................
Sunt multe Conferințe OnLine pe Internet vă recomand să consultati pagina web de pe Situl meu:
“Live Online Events” this month,

De asemenea o parte din Conferințele anterioare au fost Înregistrate și pot fi audiate sau vizionate consultând pagina web: More calendar events.

Avem și un Buletin Informativ Lunar ce vă poate fi trimis de către
Spirit Crossing sends. Dacă sunteți interesați vă recomandăm să vă înscrieți folosind această pagină
http://spiritcrossing.org and link to subscribe.


Cărțile noastre:

Spontaneous Evolution: Information, inspiration and invitation to participate in the greatest adventure in human history – conscious evolution!
«
Purchase from Amazon
«
Purchase from Spirit2000

În Limba Romană este tradusa și publicată de Editura for You cu Titlul EVOLUTIE SPONTANA.

The Biology of Belief: Unleashing the Power of Consciousness, Matter and Miracles

«
Purchase from Amazon
«
Purchase from Spirit2000

În Limba Romană este tradusa și publicată de Editura for You cu Titlul BIOLOGIA CREDINTEI

 

Conferinte ale Dr. Bruce LIPTON, pe Internet titrate in Româneste:

Mecanismele Moleculare ale Efectelor Stresului generat de Stilul de Viaţă, Credinţele, Prejudecăţile si Sentimentele noastre de Pericol sunt prezentate în

 

Conferinţa The New Biology - Where Mind and Matter Meet:

Part 1 http://video.google.com/videoplay?docid=-4187235187071578011&hl=en

Part 2 http://video.google.com/videoplay?docid=6322503899738869532&hl=en

 Creșterea conștientă a copiilor este prezentată în Conferința:

  Nature, Nurture, & the Power of Love

Notare
Comentarii
time finally christian louboutin shoes successful bid to host a Web presence

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bruce LIPTON cartea Evolutie Spontana a aparut Editura For You a publicat în Limba Română a 2-a Carte a Dr. Bruce LIPTON Evoluție Spontană în 2 volume. Cartea poate fi comandată OnLine pe Situl editurii For You la prețul de 38 Lei. Aveți mai jos invitația la Conferința susținută de Dr. Bruce LIPTON pe 29 Septembrie 2010, la Casa Studenților...
Bruce LIPTON in Bucuresti 29 Septembrie 2010 Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91 Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele...
Ki-OM-LOGIA in 2012 Anul European al Îmbatrinirii Sanatoase si Active Cursurile pentru Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® și Anul European al îmbătrânirii active (2012) Sunt prezentate soluțiile oferite de cursul nostru pentru prelungirea vieții sănătoase și active conform recomandărilor din documentul Gestionarea impactului îmbătrânirii...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
Filmul Nosso Lar - Caminul Nostru prezintă Evolutia Sufletului între 2 vieți Filmul NOSSO LAR - CAMINUL NOSTRU ne prezintă ce se intimplă cu sufletul nostru între 2 vieți, si folosirea unei Tehnici de Vindecare a Sufletului, similară Tehnicii Radiante®. La Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® Gradul 2, prezentăm Directarea pentru Sufletul unei...
Profetiile Celestine si Tehnica Radianta Concluziile celor 9 Viziuni din filmul (subtitrat în Română) postat și pe Internet în 10 părți: Profețiile de la Celestine și modul în care Instrumentele oferite de cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radinată® - Real Reiki® , pentru realizarea obiectivelor prezentate...