Cele mai citite
 


Băuturile gazoase light cresc riscul crizelor cardiace
vineri, 11 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un studiu desfăşurat la New York arată că cei care consumă băuturi light prezintă un risc crescut de crize cardiace. Potrivit acestui studiu, prezentat la Conferinţa internaţională anuală a American Stroke Association, cine consumă regulat băuturi light riscă cu 61% mai mult să fie victima unui accident cardiovascular decât persoanele care nu beau deloc băuturi gazoase, scrie site-ul lesquotidiennes.com.
Acuzate deja că produc obezitate, diabet, aerofagie şi râgâieli intempestive, aceste băuturi ar duce şi la crize cardiace, potrivit studiului menţionat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Programul de lucru prelungit este asociat cu un risc crescut de AVC (studiu) Extrem de răspândit în unele ţări şi medii profesionale, programul de lucru prelungit este asociat cu un risc crescut de afecţiuni coronariene şi de accident vascular cerebral (AVC), se arată într-un amplu studiu apărut joi în revista britanică The Lancet şi preluat de AFP.
Usturoiul asigură o protecţie eficientă a arterelor (studiu) Efectele pozitive ale consumului de usturoi asupra bolilor cardiovasculare au făcut obiectul unui mare număr de studii, însă cel realizat de cercetători de la Universitatea California, pe lângă că le confirmă, adaugă noi elemente, scrie marţi passionsante.be.
Femeile care suferă de stres post-traumatic au un risc crescut de diabet (studiu) Femeile care suferă de stres post-traumatic riscă de aproape două ori mai mult să facă diabet decât cele care nu sunt afectate de această tulburare, se arată într-un vast studiu american publicat miercuri şi preluat de AFP.
Bihor: "Medicul şi societatea", conferinţă internaţională cu participarea dr. Raed Arafat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat va participa sâmbătă, la conferinţa internaţională 'Medicul si societatea', care se va desfăşura în zilele de 5 şi 6 aprilie, la Oradea, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.
Risc crescut de colesterol mărit, diabet şi hipertensiune la femeile care consumă tăiţei instant (studiu) Femeile care consumă tăiţei instant ('noodles'), de cel puţin două ori pe săptămână, prezintă un risc cu 68% mai mare de colesterol mărit, diabet şi hipertensiune, se arată într-un studiu realizat de cercetători de la Universitatea Harvard şi publicat în Journal of Nutrition, în ediţia din august.
Conferinta Internationala de Cronobiologie si a doua conferinta a Societatii Romane de Cronobiologie Conferinta Internationala de Cronobiologie si a doua conferinta a Societatii Romane de Cronobiologie Locatie de desfasurare: Hotel Ramada Parc, Bucuresti Data: 04 - 08 Iunie 2014