Cele mai citite
 


Rusia: O fetiţă de zece ani a luat foc pe masa de operaţii
vineri, 11 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă de zece ani din oraşul Magnitogorsk, la 1.700 de kilometri la sud-est de Moscova, a suferit arsuri pe 10% din suprafaţa corpului, în timp ce se afla pe masa de operaţii, relatează joi postul Vesti.
Iana Semina, supusă unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea apendicelui, a luat foc când medicii au început să-i cauterizeze capilarele. Flacăra a fost amplificată şi de vaporii de iod şi spirt, strânşi după ce fetiţei i s-a şters abdomenul cu aceste substanţe. Focul a fost stins totuşi repede.

Medicii dau vina pe aparatura defectă şi i-au rugat pe părinţii fetei să nu facă publică întâmplarea, dar mama copilei a făcut o plângere către Parchet. Dacă vina medicilor va fi dovedită, ei vor fi traşi la răspundere penală pentru neglijenţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Românii, europenii cu cele mai multe contribuţii la clinicile private din Viena Circa 10.000 de români au beneficiat, în 2011, de serviciile clinicilor şi spitalelor din Viena, fiind, numeric, cei mai mulţi pacienţi străini, după cei din Rusia, a precizat, pentru Agerpres, Bianca Barb, reprezentanta PremiQaMed Management GmbH, la târgul Rommedica, deschis marţi în Capitală.
Moscova: Un pacient a omorât un medic care l-a diagnosticat greşit şi apoi s-a sinucis Un pacient a împuşcat mortal, cu o puşcă de vânătoare, un medic care l-a diagnosticat greşit cu cancer, iar apoi s-a sinucis, au informat surse din cadrul poliţiei din regiunea Moscova, transmite marţi Efe.
Rusia: doi medici inculpaţi după moartea în închisoare a juristului Serghei Magnitski Comisia de anchetă din Rusia a anunţat vineri că a pus sub acuzare doi medici dintr-o închisoare din Moscova pentru presupusa lor implicare în moartea în detenţie, în 2009, a juristului Serghei Magnitski, informează AFP.
Directorul artistic al Teatrului Bolşoi, mutilat cu acid: anchetă în desfăşurare Un grup de anchetă constituit în urma agresării cu acid a directorului artistic al Teatrului Bolşoi, Serghei Filin, şi-a început investigaţiile în cadrul teatrului, a declarat sâmbătă directorul general Anatoli Iksanov canalului de televiziune Rossia 24.
Rusia: 21 de studenţi străini 'în stare critică' după un incendiu într-un cămin la Moscova Douăzeci şi unu de studenţi străini se aflau joi în 'stare critică' dintr-un total de 43 de persoane rănite, după un incendiu izbucnit într-un cămin universitar din Moscova, a indicat pentru AFP o purtătoare de de cuvânt a autorităţilor municipale.
Rusia trimite un nou convoi umanitar în estul Ucrainei, al 12-lea la număr; armata ucraineană invocă o 'provocare' Moscova a trimis marţi un nou convoi 'umanitar' pentru populaţia din Donbas, zonă minieră din estul Ucrainei ce include regiunile Lugansk şi Doneţk - fiefuri ale separatiştilor proruşi - unde, în ajun, cabinetul de miniştri de la Kiev a instituit regim de situaţie de urgenţă, ca urmare a recrudescenţei...