Cele mai citite
 


Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă, reabilitat cu bani europeni
vineri, 11 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procedurile de achiziţii publice necesare implementării proiectului 'Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria', iniţiat de Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, au fost demarate, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.
Potrivit sursei citate, valoarea totală a proiectului este de aproximativ 19,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 'Îmbunătăţirea infrastructurii sociale'.
Prin materializarea proiectului se va crea infrastructura necesară susţinerii unui act medical corespunzător şi se va reabilita clădirea aflată în proprietatea CJ Teleorman, cu scopul de a se furniza servicii de calitate, aliniate la standardele Uniunii Europene.
Între altele, se reabilitează structura de rezistenţă a clădirii cu şase etaje şi se vor recompartimenta funcţional corpurile A şi B pe fluxurile specifice activităţilor de aici. După reabilitare, cel mai mare spital din Teleorman va avea aproape 480 de paturi dispuse în saloane modernizate.
Din valoarea totală a proiectului, circa 2,6 milioane de euro se vor folosi pentru dotarea cu aparatură modernă medicală şi nemedicală, se precizează în comunicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Demersuri pentru modernizarea blocului operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat indicatorii şi documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii "Modernizare bloc operator la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria", valoarea totală a lucrărilor fiind de peste 2,6 milioane de lei.
Teleorman: CJ a aprobat modificarea bugetului proiectului de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat vineri într-o şedinţă extraordinară modificarea bugetului proiectului "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria", aflat în derulare, pentru executarea unor lucrări suplimentare cu o valoare de 6,8 milioane de lei.
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
CJ Teleorman a aprobat proiectul privind reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a aprobat miercuri, în prima şedinţă din acest an, proiectul "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria" şi cheltuielile necesare implementării acestuia, după ce, în urma lansării procedurii licitaţie deschisă pentru achiziţia publică de lucrări de execuţie...
Teleorman: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria are un nou manager Printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, medicul Valentin Filip a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Alexandria, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.
Teleorman: Lucrările de reabilitare a SJU, executate în proporţie de 65% Lucrările de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Alexandria sunt realizate în proporţie de 65% şi, conform angajamentului luat de executant prin contract, ar trebui finalizate până la sfârşitul anului.