Cele mai citite
 


Auto - F1: Kubica a părăsit secţia de terapie intensivă, iar vineri va fi operat din nou
vineri, 11 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica (Lotus Renault), grav rănit în timpul unui raliu organizat duminică în Italia, a părăsit secţia de terapie intensivă şi va fi operat din nou vineri, a anunţat joi spitalul Santa Corona din Pietra Ligure, aproape de Genova, în care e internat sportivul.
'Starea pilotului Robert Kubica s-a îmbunătăţit, ceea ce a făcut posibil transferul lui de la secţia de terapie intensivă la cea de ortopedie', se afirmă într-un comunicat al spitalului, în care se precizează că operaţia la umăr şi la picior 'pare în acest moment confirmată'.
Polonezul va fi operat şi la cot, ceea ce s-ar putea întâmpla tot vineri. 'Cel mai sigur este că vineri va fi operat la umăr şi la picior. La cot e mai puţin sigur', a declarat pentru AFP medicul Roberto Carrozzino, unul dintre responsabilii spitalului.
A treia intervenţie (la cot), după cea de duminică şi a doua prevăzută vineri, ar putea avea loc, imediat ce Kubica o va putea tolera, a spus Carrozzino.
O evaluare a convalescenţei lui Kubica va putea fi realizată după 'două-trei săptămâni' de la ultima operaţie, a estimat doctorul.
Starea de sănătate a pilotului se îmbunătăţeşte constant, potrivit medicilor care se ocupă de el.
AGERPRES (
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Fostul cancelar german Helmut Kohl se află la terapie intensivă după o intervenţie chirurgicală Berlin, 2 iun /Agerpres/- Fostul cancelar german Helmuth Kohl, artizanul reunificării Germaniei, se află la terapie intensivă într-un spital din oraşul Heidelberg, relatează presa germană, citată de AFP.
UPDATE Fostul cancelar german Helmut Kohl se află la terapie intensivă după o intervenţie chirurgicală Berlin, 2 iun /Agerpres/- Fostul cancelar german Helmuth Kohl, artizanul reunificării Germaniei, se află la terapie intensivă într-un spital din oraşul Heidelberg, relatează presa germană, citată de AFP.
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Medic "Marie Curie": Un copil e la Terapie Intensivă, alţi şase sunt internaţi pe secţia de Nefrologie Medicul Loredana Popa, de la Spitalul Marie Curie, a declarat duminică dimineaţa că pe secţia Nefrologie a spitalului sunt internaţi şase copii, iar un altul se află la Terapie Intensivă.