Cele mai citite
 


Cristina Pocora (PNL) îşi anunţă prezenţa la un protest împotriva desfiinţării spitalului din Ţăndărei
duminică, 13 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul PNL Cristina Pocora, reprezentant al colegiului Feteşti-Ţăndărei, va participa la un miting de protest împotriva desfiinţării Spitalului Orăşenesc din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.
Potrivit sursei citate, protestul va fi organizat de sindicatul angajaţilor instituţiei respective şi va avea loc sâmbătă la ora 12,00, în faţa Primăriei din Ţăndărei.
'Trebuie să fim cu toţii acolo: simpli ialomiţeni, autorităţi şi mass-media, absolut toţi. (...) Tocmai de aceea, subsemnata şi autorităţile locale din întreaga zonă (...) vor fi prezente la protestul de sâmbătă, împreună cu sute de oameni. Cu toţii vom milita pentru menţinerea în funcţiune a spitalului. Vrem să dăm un semnal de forţă, de unitate astfel încât să ridicăm vălul ignoranţei aşternut peste ochii oficialilor din Ministerul Sănătăţii', se afirmă în comunicatul citat.
Deputatul PNL consideră că desfiinţarea acestui spital ar crea o problemă deosebit de gravă pentru locuitorii din regiune, întrucât este singurul spital din zonă.
'În cazuri de urgenţă, durata unei intervenţii a salvării s-ar dubla şi mulţi pacienţi şi-ar putea pierde chiar viaţa până la internarea în cel mai apropiat spital', subliniază Pocora. În opinia sa, problema spitalului nu este una politică, ci una socială, motiv pentru care face apel la ziariştii locali să-i sprijine demersul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Miting de protest împotriva desfiinţării Spitalului din Ţăndărei Aproximativ 500 de angajaţi ai Spitalului orăşenesc Ţăndărei, alături de autorităţile locale şi judeţene, cetăţeni din 13 localităţi limitrofe, dar şi de membri ai organizaţiilor judeţene PSD şi PNL, protestează, sâmbătă, în faţa Primăriei oraşului Ţăndărei, faţă de decizia de desfiinţare a spitalului...
Covasna: Miting de protest organizat de Sanitas în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe Aproximativ 300 de angajaţi din sistemul sanitar au participat luni la amiază la un miting organizat de Sindicatul Sanitas Covasna în fata Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de subfinanţarea spitalelor şi a măsurile de restructurare prevăzute de Ministerul Sănătăţii.
Miting de protest faţă de situaţia din sistemul de sănătate Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din Romania (COPAC) organizează, luni, un miting de protest faţă de situaţia gravă din Sistemul Public de Sănătate din România.
Miting de protest al Asociaţiei Nevăzătorilor din România, săptămâna viitoare, în faţa Guvernului Asociaţia Nevăzătorilor din România (ANR) organizează pe 5 martie un miting de protest în faţa Guvernului, prin care cere, printre altele, indexarea indemnizaţiei lunare de handicap şi acordarea de bilete speciale de călătorie.
Mureş: Miting de protest pentru redeschiderea Spitalului din Sărmaşu Primăria oraşului Sărmaşu din judeţul Mureş a anunţat, joi, că în faţa spitalului din localitate, închis în această lună, întrucât a fost inclus pe lista Ministerului Sănătăţii în vederea transformării în cămin pentru vârstnici, va fi organizat un miting de protest pentru redeschiderea unităţii sanitare...
Covasna: Miting de protest al Sanitas împotriva desfiinţării Ambulanţei, CAS, DSP şi Centrului de transfuzie Conducerea Sanitas Covasna a anunţat joi că săptămâna viitoare va organiza un miting în faţa sediului Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de intenţia Ministerului Sănătăţii de a desfiinţa Serviciile de Ambulanţă, Casele de Asigurări de Sănătate, Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică...