Cele mai citite
 


Attila Cseke: Pentru anumite categorii de persoane e nevoie de un regim special de supraveghere medicală
vineri, 11 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu Mureş, 11 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, nu a dorit să comenteze, vineri, afirmaţiile şefului statului referitoare la implicarea actului medical în justiţie, însă a declarat că este nevoie de un regim de supraveghere medicală mai aparte, în anumite cazuri.
'N-am auzit-o (declaraţia preşedintelui - n.r.), doar am citit acea declaraţie şi nu doresc să comentez. Nu am date şi informaţii nici într-un sens. În mod cert, în schimb, eu cred că, în anumite situaţii, pentru anumite domenii sau anumite cazuri, categorii de persoane, este necesară instituirea unui regim mai aparte, nu ca să aibă parte de un tratament special, ci pentru a putea fi supravegheat mai bine în asemenea situaţii', a afirmat, la Târgu Mureş, ministrul Sănătăţii.
Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, joi, la postul public de radio, că unii oameni de afaceri îşi procură certificate medicale pentru a nu fi aduşi în faţa instanţelor.
'De la Omar Hayssam până la Vântu, până la toţi sunt foarte bolnavi. Când pun mâna pe banul public nu-s bolnavi. Altfel dă boala în ei repede şi sar 'tonomatele' să-i apere cât sunt de bolnavi sau cum îşi permite preşedintele să pună sub semnul întrebării că ginecologul îi dă certificat medical că-i bolnav de inimă stăpânului postului de televiziune', a afirmat Traian Băsescu. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Attila Cseke: O să avem un proiect de debirocratizare a actelor administrative emise de MS Târgu Mureş, 28 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat vineri, la Târgu Mureş, la finalul unei întâlniri de peste cinci ore cu şefii Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară că ministerul are în pregătire un proiect de debirocratizare a diverselor acte administrative care se emit...
Ministrul Sănătăţii sugerează UNCJR să apeleze inclusiv la management privat pentru spitalele preluate Târgu Mureş, 5 iun /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, prezent la Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România de la Sovata, le-a spus membrilor UNCJR că pot să angajeze firme private care să asigure managementul spitalelor pe care le vor prelua, a declarat, sâmbătă...
Attila Cseke anunţă că vor fi 'schimbări semnificative' la conducerea spitalelor Târgu Mureş, 28 ian /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că de la preluarea portofoliului de nu a schimbat niciun manager de spital din ţară, însă vor urma schimbări, în primul rând pe criterii de eficienţă.
Attila Cseke a inaugurat investiţiile Ministerului Sănătăţii de la SCJU Târgu Mureş şi SCJ Mureş Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a inaugurat, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş şi la Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş investiţiile finanţate de minister în valoare totală de 14,4 milioane de lei.
Attila Cseke: MS şi MAI lansează o procedură de achiziţie publică pentru ambulanţe şi elicoptere Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii Attila Cseke, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, în cadrul conferinţei de presă prilejuite de împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea SMURD, că în curând, împreună cu Ministerul Administraţiei şi Internelor, va lansa o procedură de achiziţie publică...
Ministrul Attila Cseke verifică respectarea termenelor de plată către farmacii Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a avertizat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, conducerile Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) care nu s-au conformat termenelor privind plata facturile la medicamente pe luna iunie 2009.