Cele mai citite
 


Buzău:Campanie de strângere de semnături pentru păstrarea spitalelor, organizată de PNL
vineri, 11 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 11 feb /Agerpres/ - PNL Buzău va declanşa, luni, o campanie de strângere de semnături pentru păstrarea celor trei spitale propuse pentru desfiinţare, iar primăriile din cele trei localităţi vor promova acţiuni în instanţă.
'Cele trei spitale propuse pentru desfiinţare, respectiv cele din Pătârlagele, Pârscov şi Vintilă Vodă, deservesc o populaţie de peste 75.000 de locuitori, oameni în vârstă şi cu venituri modeste care nu au bani să facă naveta la alte unităţi spitaliceşti', a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă deputatul George Scutaru, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Buzău.
Liderul liberalilor buzoieni a mai spus că 'acţiunea de desfiinţarea a celor trei spitale are şi un substrat politic, mai întâi au fost descentralizate şi au intrat în subordinea autorităţilor locale, pentru ca mai apoi să fie desfiinţate în ideea de a culpabiliza edilii locali'.
'Vom aduna zeci de mii de semnături şi vom acorda asistenţă juridică primăriilor, mai ales că cele trei spitale au gestionat corect fondurile primite şi nu au datorii', a mai spus George Scutaru. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Campanie lansată de liberali împotriva desfiinţării a trei spitale Buzău, 25 feb /Agerpres/ - O campanie de strângere de semnături împotriva desfiinţării a trei spitale din judeţ va fi lansată luni de PNL Buzău în peste 12 localităţi.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Arad: Campanie de ajutorare a sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău Prefectura Arad, împreună cu Filiala judeţeană de Cruce Roşie, Primăria Municipiului Arad şi Consiliul Judeţean, demarează o campanie de ajutorare a românilor afectaţi de zăpezi din Vrancea şi Buzău.
Tineretul social-democrat a donat alimente, medicamente şi pături sinistraţilor din Ţinteşti şi Brădeanu Preşedintele tineretului social-democrat, Nicolae Bănicioiu şi un grup de medici şi asistente medicale din Bucureşti au fost, joi, în comunele Ţinteşti şi Brădeanu din judeţul Buzău unde au oferit asistenţă medicală, dar şi alimente, medicamente şi pături sinistraţilor.
Buzău: 14.000 de elevi vor fi imunizaţi împotriva virusului gripei noi Peste 14.000 de elevi din şcolile din judeţul Buzău vor fi vaccinaţi antigripal începând de miercuri, 2 decembrie, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate publică Buzău, Dr. Venera Acsinte.
Buzău:Voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit ajutoare în două localităţi izolate Peste 20 de voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Buzău au distribuit marţi ajutoare în două localităţi izolate din judeţ.