Cele mai citite
 


Bărbatul accidentat la Sadu a ajuns la Spitalul de Arşi din Bucureşti
vineri, 11 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Bărbatul de 41 de ani accidentat în explozia de la Sadu a ajuns la Spitalul de Arşi din Capitală.
'Are arsuri pe aproximativ 40% din corp, la o primă evaluare, de grad II', a declarat, pentru AGERPRES, dr. Carmen Orban, managerul spitalului.
Ea a spus că bărbatul va fi internat la Terapie Intensivă. Pacientul este echilibrat hemodinamic şi respirator şi până în acest moment nu se pune problema ventilaţiei, a precizat dr. Orban.
Bărbatul a fost adus la Bucureşti cu un elicopter SMURD din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Alte două persoane au decedat în urma exploziei produse vineri la Uzina de armament Sadu. Cauzele deflagraţiei nu se cunosc încă. Echipe mixte formate din poliţişti, procurori şi reprezentanţi ai ITM Gorj anchetează împrejurările producerii deflagraţiei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Un copil de 12 ani a ajuns la Spitalul de Arşi Bucureşti cu arsuri pe faţă şi pe picior Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea gorjeană Aninoasa a fost transportat, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce a suferit arsuri pe faţă şi pe picior, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, George Neagoe.
Mureş: Al doilea militar rănit în accidentul de elicopter, conştient, însă prezintă arsuri şi fracturi de membre superioare Cel de-al doilea militar care a supravieţuit accidentului de elicopter din judeţul Sibiu, în vârstă de 35 de ani, a ajuns vineri după amiază la UPU SMURD Târgu Mureş, este conştient, prezintă arsuri pe o suprafaţă mare a corpului şi o serie de fracturi ale membrelor superioare.
Olt: Un octogenar care a suferit arsuri grave a fost transportat la Spitalul de Arşi din Capitală Un bărbat în vârstă de 89 de ani, din comuna Perieţi, care a suferit arsuri grave în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa vineri după-amiaza, a fost transportat cu elicopterul la spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt...
Elicopter SMURD din dotarea IGV pentru victima de la Uzina de armament Sadu Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Un elicopter SMURD din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor a decolat, vineri, la prânz, spre Târgu-Jiu pentru a transporta bărbatul victimă a exploziei petrecute la Uzina de armament Sadu, la un spital din Capitală...
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.
Zece pacienţi, la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi La secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi sunt internate, în prezent, zece persoane rănite în incendiul de la clubul Colectiv, starea lor este stabilă, însă două au o situaţie mai delicată, a precizat, vineri, directorul medical Cristian Niţescu.