Cele mai citite
 


Vasile Barbu (ANPP) susţine că problemele medicilor sunt şi ale pacienţilor
duminică, 13 februarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comisia de Specialitate a Medicilor din România, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor şi Asociaţia Profesională a Medicilor din Ambulatoriu susţin demersurile medicilor de familie.
Preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu, a declarat sâmbătă că problemele medicilor sunt şi ale pacienţilor.

El a mai spus că pacienţii se confruntă deja cu mari probleme în ceea ce priveşte accesul în spitale, posibilitatea de a-şi găsi reţetele în farmacii şi de a le procura, de aceea se solidarizează cu medicii şi intenţionează chiar să strângă semnături pentru a începe un demers privitor la situaţia din sistemul sanitar.

Prezent la conferinţa de presă organizată de Societatea Naţională de Medicină a Familie, acesta a anunţat că se gândeşte să recurgă la pichetări şi la acţiuni în justiţie şi a cerut să se spună ce se întâmplă cu bugetul Casei de Asigură de Sănătate şi unde sunt folosiţi banii, în condiţiile în care creşte numărul celor care contribuie la fondurile de sănătate, iar serviciile scad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Relansarea campaniei de vaccinare anti-HPV, susţinută de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) susţine reluarea campaniei de vaccinare anti-HPV, la cererea părinţilor, susţinând că aceasta este una dintre puţinele inţiative ale societăţii civile la care Ministerul Sănătăţii a răspuns în mod favorabil, se arată într-un comunicat de presă al...
Asociaţia pentru Protecţia Pacienţilor solicită includerea distoniei în programul naţional al bolilor rare Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) a solicitat vineri, printr-o scrisoare deschisă adresată Guvernului şi ministerelor de resort, includerea distoniei neuromusculare în programul naţional al bolilor rare, fără a afecta celelalte afecţiuni cuprinse deja în acest program.
Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor va picheta CNAS Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că va organiza în perioada 23-25 septembrie o acţiune de pichetare a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).
Asociaţia pentru Protecţia Pacienţilor salută intenţia MS privind posibilitatea implementării unui program de vaccinare anti-HPV Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) salută şi sprijină intenţia Ministerului Sănătăţii în ceea ce priveşte posibilitatea implementării unui program de vaccinare anti-HPV, la cerere, în anul 2013.
Acord MS-Asociaţia pentru Protecţia Pacienţilor privind hepatita C Ministerul Sănătăţii şi Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) vor elabora o strategie privind hepatita C, a declarat, marţi, ministrul Eugen Nicolăescu, după semnarea unui acord în acest sens.
Pacienţii solicită includerea fibrilaţiei atriale drept o prioritate în cadrul strategiei naţionale de sănătate Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) solicită includerea fibrilaţiei atriale drept o prioritate în cadrul strategiei naţionale de sănătate şi îmbunătăţirea condiţiilor de informare a pacienţilor, de diagnosticare şi de acces la tratament eficient conform standardelor internaţionale...